Rendhagyó, szokatlan terhességi tünetetek volt-e?
Annyira nem voltak rendhagyó, különleges tüneteim. Szédültem, elfehéredtem, elsápadtam, néha kifejezetten elgyengültem, ritkán émelyegtem, de nem hánytam. Még csak pisilnem sem kellett gyakran. Mikor már tudtuk, akkor el kezdett vérezi az orrom. Ezt is terhességi tünetként szokták emlegetni, van, akinél előbb jelentkezik, már a menses kimaradása körül (nekem a 7.-8. héten). Fejfájás nem volt, pedig azt is szokták mondani, hogy néha megesik, hogy a terhesség elején fejfájás jelentkezik.
Ezen kívül, van, akinek különösen el kezdenek fájni a cicijei, vagy hirtelen "megnőnek". Egyik kolléganőmnek pont ez volt a szokatlan, hogy a melltartói szűkösek és kényelmetlenek lettek. Még nem volt esedékes a mensese, csak pár nap múlva, mégis rögtön gyanakodni kezdtek. Jogosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!