Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rendhagyó, szokatlan terhesség...

Rendhagyó, szokatlan terhességi tünetetek volt-e?

Figyelt kérdés
Szeretnék babát, és mostanában sokat olvasok a terhességr?l és minden velejárójáról. Érdekelne, hogy milyen tünete lehet még a terhességnek, a hányingeren, fáradékonyságon, s?r? pisilésen kívül. Nektek volt olyan különleges kezdeti tünetetek, amir?l csak utólag derült ki, hogy azt bizony már a terhesség okozta?

2013. aug. 11. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Annyira nem voltak rendhagyó, különleges tüneteim. Szédültem, elfehéredtem, elsápadtam, néha kifejezetten elgyengültem, ritkán émelyegtem, de nem hánytam. Még csak pisilnem sem kellett gyakran. Mikor már tudtuk, akkor el kezdett vérezi az orrom. Ezt is terhességi tünetként szokták emlegetni, van, akinél előbb jelentkezik, már a menses kimaradása körül (nekem a 7.-8. héten). Fejfájás nem volt, pedig azt is szokták mondani, hogy néha megesik, hogy a terhesség elején fejfájás jelentkezik.

Ezen kívül, van, akinek különösen el kezdenek fájni a cicijei, vagy hirtelen "megnőnek". Egyik kolléganőmnek pont ez volt a szokatlan, hogy a melltartói szűkösek és kényelmetlenek lettek. Még nem volt esedékes a mensese, csak pár nap múlva, mégis rögtön gyanakodni kezdtek. Jogosan. :)

2013. aug. 11. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a mellfeszülésen és a hányingeren kívül az ingerlékenység volt az egyik furcsaság. Alapból nem ilyen a természetem, hogy minden apróságon kiakadok. Még nem tudtuk, hogy babát várok, nem is nagyon terveztük, így nem is gondoltunk rá, csak egyszer férjem ejtette el azt a poént, hogy olyan hisztis vagyok, mint egy kismama, aki küzd a hormonjaival. Másnap pozitívat teszteltem.
2013. aug. 11. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ez volt, mint az utolsónak, a szokatlan ingerlékenység, még a pozitív teszt előtt, és az én párom is rávilágított viccből a fura mentális állapotomra, pár nap mulva csak helyeselnem kellett, hogy jól tippelt.
2013. aug. 12. 07:50
 4/6 anonim ***** válasza:
bedugult az orrom kb 3hétig csak így éltem, nem gondoltam volna de ez is természetes terhességi tünet... :-)
2013. aug. 12. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon viszketett a bőröm. Az arcomon, a karomon, lábamon, hasamon.
2013. aug. 12. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Puffadt has. Nem fértem bele az esküvői ruhámba, holott néhány nappal azelőtt a főpróbán még tökéletes volt. 1 hétre rá pozitív volt a tesztem.
2013. aug. 22. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!