10. terhességi hét után, még léphet fel komplikáció?
Hàt megnyugtatnàlak de akkor hazudnom kène!
Sajnos komplikàciò az egèsz terhessèg alatt elöfordulhat.
Föleg a 12.hètig.
Az az egyik fordulòpont,aztàn a 24.hèt ès vègul a 35.hèt.De nem szabad a rosszra gondolni!Csak pozitívan.....nem törtènhet baj!Így kell felfogni.
Nyugodt terhessèget neked! 36hkm
Persze nyugodj meg feleslegesen nem kell parázni.. ha ennyit parázol neked sem jó meg a kicsinek sem. :)Jönni fognak a vizsgálatok sorban, ami mind a kettőtök érdekét szolgálja. :) Nekem az első terhességemnél is egyszer rendben találták a dolgokat utána mégis mennem kellett amniocentézisre, mert az afp-m alacsony lett pedig 20 éves voltam az első babánál... és mégis. ja... egészséges kislányom van .. :D neaggódj :)
12+3hkm
Először a szívverés megjelenése után csökken a vetélés kockázata, de még mindig magas a 12-13. hétig.
A 12-13. hét azért fordulópont mert a méhlepény veszi át a hormontermelő szerepet. Ez néha problémákba ütközik.
Szintén ekkor mérik a nyaki redőt, down kór kizárásához.
Szóval a 12-13. hetet szokták egy választó vonalnak nevezni, de sajnos a baj mindig megeshet.
Akkor ha már megszületett és hazavitted.
Én is nagyon aggódom, de próbálom nem ilyen szörnyű gondolatokkal megélni a terhességemet.
9+1 hkm
Minden jót kívánok, egészséges gyönyörű kisbabát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!