Komoly stressz (trauma, pl halaleset) ert valakit a 2. trimeszterben? Lett belole valami gond, komplikacio? En most eltem at es nagyon feltem a picit.20hkm
Nagyapám halt meg. Semmi baja nem lett a babámnak.
Most a másodiknál nagybáttyám halt meg, semmi baja a babámnak.
Barátnőm férje szenvedett autó balesetet mikor terhes volt a felesége, elaluldt. Megvakult a férj az egyik szemére, üveg szemet kapott, az egyik lábát le kellett vágni, a testvére pedig meghalt, aki az anyós ülésen ült...
Semmi baja nem lett a babának
Ez megnyugtato, koszonom!
Szerencsere, nem torten halaleset, de majdnem. Azt hittem a legjobb baratnom a karomban hal meg, de szerencsere eletben maradt. Viszont majdnem raadta mar a gyujtast, eppen kocsival indultunk, utkozben is erhette volna a rosszullet... Aztan elsosegely, mento, kisertem es nem is otthon vagyunk... Most is en vigyazok ra, erte is aggodom. A picim mocorog, de nagyon feszult vagyok, magneziumom van, azt vettem be.
Részvétem.
A barátnőm testvére halt meg, amikor terhes volt. Sajnos az aggodalmak miatt 36. hét elején született, koraszülött volt, alig volt 2200 g. A baba mostmár jól van.
A lényeg az, hogy ne szedj gyógyszert, mert szerintem az többet árthat. Ne aggódj, mert az sokkal nagyobb bajt okozhat. Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!