Stresszes vagy szorongós kismamák beszélgetnétek velem?
Szia!
Megértelek. Én már konkrét hiszti rohamokat kapok, pedig nem vagyok sem kényes sem hisztis, de ami mostanában megy nálam... Január 1.-je óta alig bírok járni mert elkezdett szétfeszülni a csípőm, hol a jobb hol a bal oldali fáj, pedig alapjáraton is szép széles csípőm van. Aztán pár hete már aludni is alig bírok, sehogy sem kényelmes. A férjem szereti elfelejteni hogy terhes vagyok és amíg ő pihen én főzök, takarítok, kutya-macska, majd este sírvafakadok hogy nem bírom már. Egy cipő felhúzástól sírni tudnék mert majd megfulladok közben.
Próbálom elfogadni a helyzetet és már azon jár az agyam hogy hamarosan vége (persze utána más miatt lesz nehéz).
Kitartás, és ne csüggedj te sem, lesz ez még jobb is, sőőőőőt. :)
Amikor elegem van mindig elképzelem a babámat szülés után, ahogy beöltöztetem a szépséges ruháiba, hogy elmegyünk sétálni, vagy elképzelem hogy az apukája hogy fog vele foglalkozni. Ezek azért szép dolgok és felvidítanak.
Boldog babavárást.
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!