Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mikor beszélgetnétek...

Kamaszok, mikor beszélgetnétek facebookon úgy egy ismerősötökkel, hogy csak válaszolgattok neki?

Figyelt kérdés
Válaszolgattok nem túl hosszan, de magatoktól sose írtok rá, meg nem ti kezditek el a témát mindig a másiknak kell felhozni valamit. Milyen emberrel beszélgetnétek így? És mikor tiltanátok le?
2013. jan. 20. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Mikor youtubozok, 9gagezek, vagy csak böngészek. Válaszolok neki, de közben mást csinálok. Ha megunnám elköszönök. Nem kell kilépni, csak nem válaszolni innentől. De persze a látta funkcioval vigyázni kell. Letiltani semmiképen, ha csak nem zargat naponta. Nem hiába jelöltem be, hogy ismerem
2013. jan. 20. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Általában azzal, akit unok, akit nem bírok különösebben, élőben is max az időjárás lenne a téma. Letiltani nem tiltanám.
2013. jan. 20. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Akit annyira nagyon még nem ismerek. Szóval akivel napi szinten órákat beszélek hosszabb ideje, azzal nem ez a helyzet, de nekem egyszerűen nincs ötletem témára, meg normális kérdésekre.:/ Szóval azzal is csak így beszélgetek, akit kedvelek. De nem tiltok le, max olyat, aki nagyon tapadós és semmi esetre sem szimpi, és nem érti, hogy hagyjon békén.
2013. jan. 22. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:
én utálok facebookon csetelni.. ha valaki rámír akkor legtöbbször mondom h most mennem kell. ennyi
2013. jan. 26. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!