Kamaszok, mikor beszélgetnétek facebookon úgy egy ismerősötökkel, hogy csak válaszolgattok neki?
Figyelt kérdés
Válaszolgattok nem túl hosszan, de magatoktól sose írtok rá, meg nem ti kezditek el a témát mindig a másiknak kell felhozni valamit. Milyen emberrel beszélgetnétek így? És mikor tiltanátok le?2013. jan. 20. 15:07
1/4 anonim válasza:
Mikor youtubozok, 9gagezek, vagy csak böngészek. Válaszolok neki, de közben mást csinálok. Ha megunnám elköszönök. Nem kell kilépni, csak nem válaszolni innentől. De persze a látta funkcioval vigyázni kell. Letiltani semmiképen, ha csak nem zargat naponta. Nem hiába jelöltem be, hogy ismerem
2/4 anonim válasza:
Általában azzal, akit unok, akit nem bírok különösebben, élőben is max az időjárás lenne a téma. Letiltani nem tiltanám.
3/4 anonim válasza:
Akit annyira nagyon még nem ismerek. Szóval akivel napi szinten órákat beszélek hosszabb ideje, azzal nem ez a helyzet, de nekem egyszerűen nincs ötletem témára, meg normális kérdésekre.:/ Szóval azzal is csak így beszélgetek, akit kedvelek. De nem tiltok le, max olyat, aki nagyon tapadós és semmi esetre sem szimpi, és nem érti, hogy hagyjon békén.
4/4 anonim válasza:
én utálok facebookon csetelni.. ha valaki rámír akkor legtöbbször mondom h most mennem kell. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!