Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi volt a terhességi tünetetek...

Mi volt a terhességi tünetetek az első két hónapban, és mikor jelentkezett?

Figyelt kérdés
5 hónap próbálkozás után végre pozitívat teszteltem.Orvosnál még nem voltam.Reggel hánytam,hányimgerem volt.A héten pár nappal ezelőtt már volt ilyen,viszont akkor még nega lett a teszt.
2009. júl. 23. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Még pozitív teszt előtt hidegrázás, állandóan fáztam, mintha lázas lettem volna, 5. héttől aluszékonyság, aztán a 6. hét környékén jött a gyomorsav felfelé, majd a 7. héten a hányinger, ami a 8. hétre el is múlt. Ja és a 15-16. hétig folyamatos mellfájás, nagyon érzékeny bimbókkal.

Gratulálok! :)

2009. júl. 23. 22:08
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2009. júl. 23. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
erős mellérzékenység,5. héttől émelygés,étvágytalanság,aluszékonyság,majd a 10. héttől a 16. hétig hányás.
2009. júl. 24. 08:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Haspuffadás(furcsa volt hogy a nadrágaimba alig fér bele a pocakom mindig a kocsiba ki kellett gombolni),sok pisilés,iszonyatos étvágytalanság,mellfájás,hányinger,aluszékonyság.Ez mind akkor volt még amikor nemtudtam hogy babás vagyok.Remélem nem hagytam ki valamit mert volt pár.

És Gratula neked:-)))

2009. júl. 24. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:

A menvart napja korul nagyon fajtak, feszultek a cicik. Masfajta fajdalom volt mint addig, inkabb izomlaz szeru es ketoldalt fajt. Nekem ezen kivul semmi gondom nem volt a 6-dik hetig. Onnan megkezdodott az emelyges. Most 9 hetes vagyok es az egvilagon semmit nem tudok megenni a gyumolcson es a leveseken kivul. Husra ra sem birok nezni, ugyhogy csak zoldseglevesek johetnek szoba. Egyfolytaban oklendezem meg a pejkarutol meg a sima kenyertol is. Remelem hamarosan elmulik es kellemesebb lesz majd a babavaras. :) Delutan melo utan jokat tudok aludni es este is mar 9 utan agyba bujok annyira almos tudok lenni.

Gratulalok es boldog babavarast!

2009. júl. 24. 10:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a komiket,és nektek is gratula a porontyokhoz.
2009. júl. 24. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!