Aki szoptatás alatt esett teherbe mik voltak az első jelek? És mikor jelentkezett?
Szia,
3-szoros anyuka vagyok, és a harmadik baba akkor fogant, amikor 9 hónapos volt a középső. Nekem hányingerem sosem volt:-)))), csak mellfeszülésem, de ugye ez is elmaradt a szoptatás miatt. Akkor vettem észre, amikor megmozdult, bár ebben nem voltam biztos, mert annyira szerettem volna még egy babát, hogy folyton még a bélmozgásaimat is annak véltem, és volt már egy téves riasztás (pozitív teszttel!!!) a középső gyermekem 6 hónapos korában. Szóval éppen rákszűrésre mentem, amikor a doki közölte, hogy "most, hogy túl vagyunk a félidőn, abba kéne hagyni a szoptatást"... Tehát igazából SEMMI jele nem volt (nem maradt ki menzeszem sem, mert még meg sem jött!)
Csak utólag visszagondolva találtam egyetlenegy pici jelét: amikor a magzat úgy kb 2 hónapos lehetett, a gyerkőc nem nagyon akart szopizni, vagyis inkább sokszor akart, de mindig keveset, és talán egy kicsit érzékenyebbek voltak a mellbimbóim. (Dehát ugye éppen kezdett más ételekkel ismerkedni, jöttek a fogai...)
Ha émelygős vagy, szerintem az lehet egy biztos jel, ez az én életemből kimaradt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!