Nem féltek attól hogy milyen anyák lesztek és hogy milyen lesz az első pár nap a babával? Milyen lesz a szoptatás meg ilyenek?
Én is félek egy kicsit, és izgulok, főleg most hogy már nincs sok hátra. Még soha nem fogtam újszülöttet, nem pelenkáztam, és izgulok hogy fogom-e tudni mikor miért sír, mi a baja...Persze itt lesz a férjem, majd együtt ügyeskedünk és a család is segít ha kell.
Sok boldogságot és ügyességet a babához! :)
36 hetes pocis
35 hetes vagyok. A szoptatástól és a köldökcsonk ápolásos dolgotól félek.
Azon is agyalok, hogy a párom hogy fogja fogadni majd a picit. Persze most nagyon várja meg minden, de félek, hogy a kakás pelus és az ordítás nem fog neki tetszeni:)
Múltkor felvettem a barátnőm alig 2 hónapos babáját. valami csoda volt érezni azt a kis testet, azt a pici szuszogást. Nagyon várom már. Remélem az ösztöneink vezetnek és segítenek majd minket! :)
Boldog anyává válást mindenkinek!!!!!!
Nem aggódom!
Régebben, mikor az újszülött osztályon helyettesítettem (adminisztrátor voltam) az egyik csecsemős a kezembe nyomott egy csecsemőt (egyedül volt, és sok volt a dolga). Első reakcióm: Úristen! Hogy fogjam meg? Második reakcióm: elkezdett sírni, és magamhoz fogtam. Rögtön elhallgatott.
Szóval az anyai ösztön tutira vezetni fog minket.
Ráadásul a legjobb barátnőmnek 2 gyereke van, ő is biztosan segít majd, és hát anyura is mindig lehet számítani (én is itt vagyok, felnőttem valahogy, meg az öcsém is). Ebből a szempontból szerencsés vagyok.
Ami azonban aggaszt: 2 kutya van a háznál. Eddig mindig jól viselték a gyerekek látogatásait, rögtön leálltak játszani velük. Na de hogy fogják fogadni az új családtagot? Mert az nem csak jön és megy, hanem marad. Méghozzá sokáig! Oké, hogy figyelek rájuk, nem hagyom egyedül a babát, meg ilyenek. De utána, ha már totyog?
Amúgy biztosan jó anya leszek.
10 évig nem jött össze a gyerek. Akkor új házba költöztünk, kutyákkal vettük körbe magunkat (ők a gyerekeink), 1 kutyus sajnos meghalt. Berendezkedtünk a gyerekmentes életre.
Most meg itt állok, 13 hetes terhesen, és boldog vagyok. Semmi nem számít, mert mindenre választ kapok majd, és vezetnek az ösztöneim.
Boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!