Milyen 'nem jellemző', terhességi tünetetek volt?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 13:50
1/3 anonim válasza:
Az első hetekben olyan íz volt a számban, mint aki akkor jött ki a fogorvostól, kellemetlen fémes íz, ami aztán megszűnt.
2/3 anonim válasza:
Ahogy megfogant a babánk,herpeszes lett a szám.Ketten is megkérdezték terhes vagyok e,a herpesz miatt.Én mivel sosem hallottam ezt,mondtam hogy biztos a kaja lökte ki.Azt mondták,a szervet igy is tiltakozhat az "idegen test"ellen.2 hét múlva pozitiv lett a tesztem.Szóval lehet ez is egy tünet:-))15+3hetes km
3/3 anonim válasza:
Kiütéses lettem mindenhol, amikor anyukám meglátta rögtön tudta, hogy baba van, mert neki is ugyanolyan kiütései voltak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!