Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor volt a legelső terhesség...

Mikor volt a legelső terhességi tünetetek? Hanyadik héten?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
6. héten hányinger pár napig aztán a 8. héttől pisilési inger.
2011. máj. 24. 12:34
 2/7 anonim ***** válasza:
A 3. héten nagyon csúnyán kipattogtam és napi 4 liter folyadékot ittam.
2011. máj. 24. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:

én elöbb megtudtam hogy terhes vagyok mint hogy jöttek volna a tünetek.késett a menzeszem több mint 1hetet,akkor mentem el az orvoshoz és kiderült hogy a 8.hétbe vagyok.

10héttöl voltak rosszul léteim,hányinger,émelygés...de nálam csak 2-3 hétig tartott.utánna az egész terhesség során alig volt 1-2 alkalom hogy rosszul lettem volna.ez különben változó.van akinél már 3-4héten vannak rosszul létei és végig a terhesség alatt ugy is marad...

2011. máj. 24. 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Elmaradt mensin kívül kb. a 8. héten volt először savas hányás, addig semmi.
2011. máj. 24. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Mielőtt megsináltam tesztet(5+3-on) húzodott a hasam, főleg, amikor reggel felkeltem.

De mivel mindig 28 napra jött meg, gondoltam, hogy mi helyzet.

Hányingre később jött kb a 7. héttől.

2011. máj. 24. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
még nem csináltam tesztet tehát kb. az 5. héten és nagyon nagyon fáradt voltam, majdnem elaludtam a melóhelyen az íróasztalon.
2011. máj. 24. 13:34
 7/7 Dr. Kovács Apuka válasza:

Menszesz elmaradása 4. héten, mellek feszülése, megnagyobbodása, pisilési inger, kora délutáni fáradtság, émelygés, hányás, bizonyos szagoktól-ételektől undor a következő hetekben, az első trimeszterben.

Nálunk 4. héten pozitív teszt, 9. héten hüvelyi UH. (Hamarabb nem biztos, hogy érdemes, 9. héten már látszik a petezsák, benne a 2,5 centis picivel, apró kéz- és láb kezdeménnyel)

2011. máj. 27. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!