Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, kismamák! Mi volt a...

Anyukák, kismamák! Mi volt a legelső terhességi tünetetek és mikor?

Figyelt kérdés
A menzesz kimaradása előtt volt olyan tünetetek amiből sejtettétek/tudtátok, hogy jön a baba?
2013. szept. 9. 16:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Abszolút semmi. Csak két hete nem jött meg.
2013. szept. 9. 16:47
 2/21 anonim ***** válasza:
öt nappal a nem várt menzesz előtt premenstruációs görcseim voltak, ami nálam korábban soha nem jelentkezett.
2013. szept. 9. 16:51
 3/21 anonim ***** válasza:
1 hete kimaradt már a vérzésem és émelyegtem reggelente, mikor a kávémat ittam.
2013. szept. 9. 16:52
 4/21 anonim ***** válasza:
Semmi :) azon kívül, hogy nem jött meg
2013. szept. 9. 17:03
 5/21 anonim ***** válasza:
Már az elmaradó menzesz előtt pár nappal nap közben is elaludtam, ami előtte soha nem volt jellemző rám (csak és kizárólag betegség idején voltam képes világos nappal aludni). Ez volt az első jel, persze csak utólag esett le, hogy ezért, de furcsálltam.
2013. szept. 9. 18:04
 6/21 anonim ***** válasza:

Nem sejtettem, csak furcsálltam , hogy egyáltalán nem fájtak a melleim a nem várt mensi előtt. Normál esetben mindig nagyon fájtak, feszültek mensi előtt. Tettem is fel itt kérdést, hogy lehetséges-e, hogy azért, mert baba van a pocimban, de mindenki elvetette az öteltet, mondván, hogy a terhesség egyik jele a mellfeszülés. Aztán az elmaradt mensi után, feszült az, úgy ahogyan kell!!! :) A másik, amit utólag tudtam már be , az egy óriási pattanás az arcomon. Nagyon régen volt mensi előtt pattanásom, de már hosszú évek óta nem jelentkezett ilyen tünetem.) Amikor megláttam az arcomon, mondtam is a páromnak, hogy biztos nem jött össze a baba, mert kijött egy óriási pattanás rajtam.:))) )

28hkm

2013. szept. 9. 18:16
 7/21 anonim ***** válasza:

Elsőnél csak az elmaradt mensi.

Másodiknál fáradtság, émelygés, és hogy nem kívántam még a kedvenc kajáimat sem. Aztán elmaradt a mensi és pozitív lett a teszt.

2013. szept. 9. 18:39
 8/21 anonim ***** válasza:

Elsőnél iszonyatos szomjúság. Csak ittam és levest ettem napokig.

Másodiknál semmi.

2013. szept. 9. 18:49
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek. :)

Én most furcsán érzem magam, a hasamba többször belehasított minden ok nélkül. Szülés óta nem voltak pattanásaim, mára 3 nagy is kijött (nem gondoltam, hogy lehet összefüggés). A melleim meg mintha égnének, úgy érzem tolul beléjük a vér. Sosem éreztem ilyet. A kisfiamnál a mellfeszülés/mellfájdalom volt az első jel.

Mensiig lenne még egy hét. Hát kíváncsi vagyok...

Azért még várom a további válaszokat. :)

2013. szept. 9. 20:13
 10/21 anonim ***** válasza:
Az elsőnél akkorára duzzadtak a melleim,hogy nem tudtam kényelmesen feküdni,ez már a nemvárt előtt pár nappal jelentkezett,így gondoltam,hogy baba lesz :) másodiknál semmi,elmaradás után 5 nappal pozi teszt,aggódás,hogy semmi tünet...aztán rá egy héttel minden bajom lett,hányás,szédülés,stb.
2013. szept. 9. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!