Anyukák, kismamák! Mi volt a legelső terhességi tünetetek és mikor?
Nem sejtettem, csak furcsálltam , hogy egyáltalán nem fájtak a melleim a nem várt mensi előtt. Normál esetben mindig nagyon fájtak, feszültek mensi előtt. Tettem is fel itt kérdést, hogy lehetséges-e, hogy azért, mert baba van a pocimban, de mindenki elvetette az öteltet, mondván, hogy a terhesség egyik jele a mellfeszülés. Aztán az elmaradt mensi után, feszült az, úgy ahogyan kell!!! :) A másik, amit utólag tudtam már be , az egy óriási pattanás az arcomon. Nagyon régen volt mensi előtt pattanásom, de már hosszú évek óta nem jelentkezett ilyen tünetem.) Amikor megláttam az arcomon, mondtam is a páromnak, hogy biztos nem jött össze a baba, mert kijött egy óriási pattanás rajtam.:))) )
28hkm
Elsőnél csak az elmaradt mensi.
Másodiknál fáradtság, émelygés, és hogy nem kívántam még a kedvenc kajáimat sem. Aztán elmaradt a mensi és pozitív lett a teszt.
Elsőnél iszonyatos szomjúság. Csak ittam és levest ettem napokig.
Másodiknál semmi.
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek. :)
Én most furcsán érzem magam, a hasamba többször belehasított minden ok nélkül. Szülés óta nem voltak pattanásaim, mára 3 nagy is kijött (nem gondoltam, hogy lehet összefüggés). A melleim meg mintha égnének, úgy érzem tolul beléjük a vér. Sosem éreztem ilyet. A kisfiamnál a mellfeszülés/mellfájdalom volt az első jel.
Mensiig lenne még egy hét. Hát kíváncsi vagyok...
Azért még várom a további válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!