Mikor jelentkezett az első terhességi tünetetek és mi volt az?
1.nél a nemvárt előtt 6nappal 2-3csepp vérzésem volt- és ez olyan furcsa volt, hogy egyből arra gondoltam, hogy biztos most fészkelte be magát a baba a méhembe, és onnantól már fájt a cicim is elég rendesen, kb 10hetes koromig minden lépésnél azt hittem leszakad úgy fájtak.
2.nál semmi az égvilágon. Még meg is lepődtem, hogy pozitív lett a tesztem- megcsináltam mert késestt... Utána néztem, hogy a mellbimbóm környéke olyan mirigyes lett, és akkor esett le, hogy valószínűleg már a baba miatt. :)
3.nál meg ahogy együtt voltunk a férjemmel és összejött a baba, utána már szinte 3.nap olyan furcsa ézéseim voltak. Pl a mellemben olyan bizsergető érzés volt- azelőtt sosem éreztem ilyet. A méhemben is éreztem furcsa dolgokat, hol feszített, hol fájt, hol olyan puffadt érzésem volt az alhasamban. A mellbimbómon a nemvárt előtt 2nappal megjelentek a mirigyek- ahogy a 2.babánál- így csináltam aznap reggel egy ovu tesztet- pozitív lett, és a nemvárt napján egy terhességit az már szép pozitív lett. :)
MIndhárom fiu egyébként!!! :) Harmadik még pocakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!