Az örökbeadáshoz kell az apa is?
Sziasztok!
Csatlakoznék az elöttem szólóhoz.Gratulálok az édes pici lányhoz .A történet tényleg mesébe illő.Ismeretlenül is szeretnénk mi is megköszöni a pici lány életet adó anyukájának,hogy esélyt adott neki az életre és boldoggá tett egy szerető családot.Köszönjük!!!
Mi is egy pár vagyunk akik már 2 és fél éve várunk a mi kisbabánkra.Sajnos mi elveszítettük a saját gyermekünket a 37.terhességi hétben.Ez már lassan a 6. éve történt,de még mindig nagyon nehéz.Sokat vagyok vele,de csak a sírja mellett állhatok virággal és mécseskékkel a kezemben.
A kisbabánk elvesztésével a műtét során eltávolították a méhemet és a petefészkemet.
Sajnos számunkra más út nem maradt csak az örökbefogadás.
Szeretnénk mi is átadni azt a mérhetetlen szeretetet ami bennünk van egy drága angyalkának aki egyszer majd nekünk is megszületik!Mert mi tudjuk "AHOL SZERETET VAN OTT MINDIG TÖRTÉNNEK CSODÁK"
Ha esetleg olvas itt minket olyan kismama aki nem tudja megtartani kisbabáját ,de szeretne neki esélyt adni egy boldog élethez, szerető családba az kérem írjon!Köszönöm,hogy írhattam és talán van egy kis remény,hogy velünk is megtörténhet egy mesébe illő csoda!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!