Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az örökbeadáshoz kell az apa is?

Az örökbeadáshoz kell az apa is?

Figyelt kérdés
Mindenesetben kell az apa jelenléte az örökbeadásnál?
2009. nov. 2. 20:10
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
52%
Nem elítélni akarlak,de hogy van szíved ilyet tenni!!???Kihordod,aztán lepasszolod másra!???Nem hiszem hogy senki nincs meletted,aki tudna neked segiteni!Ha arra nem volt eszed hogy védekezz,akkor vállald a következményeket!!Hány éves vagy te?Én egy ilyen embert nem tudok megérteni!!!!!bocs
2009. nov. 27. 19:18
 32/57 anonim ***** válasza:
39%
Aki nem értett velem eggyett annak:Tegyen amit akar a saját gyerekével csak akkor ne borzolná mások idegeit nyilvánosan ilyesmivel.Mert nekem ettöl égnek áll a a hajam és minden anyänk szerintem aki szült vagy aki várandós vagy akinek van egy kis sütnivalója.
2009. nov. 27. 20:32
 33/57 anonim ***** válasza:
100%
Akinek ágnek áll a haja egy ilyen kérdéstől, az ne olvasgassa !
2009. nov. 27. 21:35
 34/57 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi lennék, te nagy okos, ha neked nem lehetne saját babád, akkor is ezt mondanád?

Miért baj az, ha kihordja és más anyukája lesz a babájának? Szerintem meg ez egy hatalmas nagy tett!!!! És inkább tisztelendő! Nem így kellene hozzá szólnod! Kíváncsi lennék, te képes lennél e vagy inkább az abortuszt választottad volna. Nem, persze, te megtartanád és felnevelnéd stb. De miért kell azt gondolnod, hogy a kérdező képes erre. Rengeteg akadálya lehet, hiába játszod itt a hős anyát! És szerintem egy nevelő anya is szeretheti az örökbeadott babát annyira (sőt!) mint az édesanyja. A babának nem lesz semmi baja! Akkor meg mi a bajod azzal, hogy örökbe adná???? Szerintem inkább te borzolod itt a kedélyeket!!!!

2009. nov. 28. 08:30
 35/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Köszönöm azoknak is a megértésüket,akik helyeslik a döntésemet.A felháborodott válaszadóknak üzenem,hogy nem tudom,ők az én helyzetemben most mit csinálnának.Nem arra voltam kíváncsi,hogy nektek tetszik-e a döntésem avagy sem.Számítottam ilyen válaszokra és megértem.De nem tudom,hogyha tik lennétek az én helyzetemben,akkor mit tennétek.Előre is bocsánat,ha valakit megbántottam ezzel.
2009. nov. 28. 08:44
 36/57 anonim ***** válasza:
55%
A mai 08:30asnak üzenném,hogy nöljőn fel egy ilyen dologhoz!!!És hülyeségeket ne irjon!
2009. nov. 28. 09:37
 37/57 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb "becsúszott baba" esetében el sem jutnak a nők odáig, hogy az örökbeadáson gondolkozzanak. Egyszerűen "elvetetik", "kikapartatják", mintha csak egy darab szövetről lenne szó, és nem egy nagyon apró kis emberről, aki érez, mozog, él...

Nem tudom, hogy azok, akik idejönnek háborogni, hogy micsoda gusztustalan tett egy babát örökbeadni, miért nem inkább azoknak háborognak, akik megöletik a saját babájukat! Naponta rengeteg abortuszt csinálnak, majdnem annyi abortusz van egy évben, ahány élő baba születik!

Nagyon nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki, aki nem is akart még babát azt mondja, hogy ő igenis végigcsinálja ezt a 9 hónapot, és igenis megszüli inkább, minthogy megölje! Sokkal nagyobb bátorság kell ehhez, mint befeküdni a kórházba "kaparásra"! Mert ott a baba szenved egyedül, "anyuci" meg pár hét múlva már élheti a kis életét, gyakran bele sem gondolva, hogy mit tett... Ebben a helyzetben viszont az anyuka az, aki áldozatot vállal azért, hogy ez a kicsi ember megszülethessen, és boldog élete legyen, egy olyan családban, ahol mindent megadnak neki. Ez a döntés mindenkinek jó, kivéve neki. Ő az, aki sosem fogja tudni elfelejteni a gyerekét, ő az, aki egész életében együtt él majd a döntésével. A gyerkőcnek lesz családja, apja, anyja, és mivel első perctől ők nevelik majd, számára olyan lesz ez a család, mintha oda született volna... Normális életet kap, halál helyett!

A nevelőszülőknek is boldogság, hiszen teljesül a legnagyobb vágyuk!

Akkor most ki is hoz áldozatot? Kinek is lesz rossz egyedül? Gondolkozzatok már! És ne bántsátok ezt a bátor lányt, mert éppen elég fájdalmas lehet ez a döntés neki a ti álszent nyavalygásotok nélkül is!

2009. nov. 28. 11:48
 38/57 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyetértek az utolsó válaszolóval, nem a kérdezőt kell elítélni, ha valakit el lehet ítélni, az az, aki megöli a magzatát.

Kérdező, azért arra tényleg próbálj ügyelni, hogy egy bizonyos családnak add oda, ne hánykolódjon szegény az árvaházban.

2009. nov. 28. 11:53
 39/57 anonim ***** válasza:
6%

Én vagyok az égnek álló hajú!..Igenis felnevelném ugyanis az én babám sem tervezett mégsem gondoltam sem abortuszra sem arra hogy örökbeadjam..És´nekem sem lett volna semmi segítségem és anyaotthonba vonultam volna inkább csak hogy velem lehessen.Ugyanis ez nem egy lakás vagy egy kocsi hogy milyen papirok kellenek hogy odaadjam másak?!!!!

28 hetes

2009. nov. 28. 12:17
 40/57 anonim ***** válasza:
És egy kérdés..neked van gyereked egyaltalán???mert ha nincs akkor közelröl sem kéne ilyen kérdésbe belefolynod és olyasmiröl tanácsot adni emiröl fogalmad sincs..
2009. nov. 28. 12:28
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!