Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az örökbeadáshoz kell az apa is?

Az örökbeadáshoz kell az apa is?

Figyelt kérdés
Mindenesetben kell az apa jelenléte az örökbeadásnál?
2009. nov. 2. 20:10
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha vállalta a gyereket, azaz a nevére vette.
2009. nov. 2. 20:16
 2/57 anonim ***** válasza:
61%
Még szép, hogy kell. Az ő gyereke is. Ha már az "anya" nem akar gondoskodni szerencsétlen gyerekről, akkor még ott van neki utolsó lehetőségként az apa.
2009. nov. 2. 20:17
 3/57 A kérdező kommentje:
Értem.És ha nem veszi a nevére,nem vállalja az apaságot és az anya egyedül marad?Akkor egyedül örökbe tudja adni?
2009. nov. 2. 20:18
 4/57 anonim ***** válasza:
100%
Persze, egyedül is örökbe adható a baba, ha a papa nem vállalja.
2009. nov. 2. 20:21
 5/57 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan kell hozzá az apuka is. Azért ha elsőre nem is veszi a neváre, érdemes több kört futni ezzel. Mégiscsak a ti(?) picikétek. Ha tényleg nem vállalják a szülei, akkor is biztosan szerető szülőkhöz kerül, de az ÉDES az igazi!
2009. nov. 2. 20:45
 6/57 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem vállalja, nem apa a törvény szerint, akkor szerintem nem. De ez csak a véleménym, ha rólad van szó, kérdezd meg a védőnődet, ő biztos tud segíteni.

És komolyan mondom, ha megteszed nagyon tisztellek!!!!!!

Büszke vagyok az olyan anyákra (mert igenis azok!) akik nem mennek el abortuszra, hanem inkább olyan családnak szzüli meg a babáját ahol nagyon fogják szeretni és mindent megadnak.

36h km :)

2009. nov. 3. 01:35
 7/57 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az utolsó válasz második felével!!!
2009. nov. 3. 09:14
 8/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Igen,sajnos rólam van szó.Az apa nem vállalja el,nem akar apasági tesztet se.Bírósággal fenyegetőzik,beperel,ha rákerül a neve a papírra.Nem volt szívem abortuszra,ezért inkább kihordom.Remélem,boldog élete lesz.
2009. nov. 3. 09:43
 9/57 anonim ***** válasza:
100%

Ha biztos vagy benne, hogy ő az apa, akkor igenis írasd rá arra a papírra a nevét. Ha beperel, az az ő baja lesz. Tény, hogy sokkal kisebb bűn örökbe adni, mint abortuszra menni, helyesen döntöttél.

De nem biztos, hogy képes leszel rá.

2009. nov. 3. 09:59
 10/57 A kérdező kommentje:
100 százalék,hogy ő az apa.Bizonyítékom is van rá és visszaszámolva a heteket pontosan kijön a fogantatás ideje,amikor vele voltam.Minden esetben megfogom jelölni apaként,más választásom nincs.Akkor megyek a bíróságra.Ennyi.
2009. nov. 3. 10:08
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!