Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon tudom majd úgy szeretni,...

Vajon tudom majd úgy szeretni, mintha lány lenne?

Figyelt kérdés

Van egy fiam és egy lányom. A fiam az első házasságomból van a lányom a mostani férjemtől.

Ismét terhes vagyok, és én lányt szerettem volna, de már két orvos is mondta hogy fiú. Ma voltam uh-n és megint fiút mondtak. 20 hetes vagyok.

Nagyon csalódott vagyok, ma már egy csomót sírtam, mert attól félek nem fogom szeretni.

Nagyon kislányt szerettem volna, mert érdekelne, hogy 2 kislány, akik vér szerinti testvérek vajon mennyire fognak hasonlítani egymásra?

Illetve a kedvenc lány nevemet már nem adhatom senkinek. A lányokat lehet fésülni, szépen öltöztetni, és egyszerűen csak kislányt akarok

Hogyan legyek túl ezen a dolgon? Mi lesz ha nem fogom szeretni??

Ebbe bele fogok őrülni :-(

2013. aug. 13. 13:02
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Egy lányom van, nem szeretnék neki testvért, mert betegesen rettegek attól, hogy fiú lenne a következő. Tuti nem tudnám feldolgozni.
2013. okt. 1. 17:44
 42/43 anonim ***** válasza:
en egyaltalan mar annak orulnek ha szivhangja lenne a picinek, nem erdekelne a neme, hisz gyermekem. sajnalatos,hogy mig vannak olyanok, akik azon aggodnak,vajon beindul e a szive, masok sirankoznak mert nem olyan nemu a gyermeke....
2013. okt. 1. 18:15
 43/43 anonim ***** válasza:

Én pl. észrevettem, hogy a kisfiúkkal sokkal előbb megtalálom a hangot. Sokkal jobban el tudnak varázsolni és sokkal édesebbnek látom őket a kislányoknál. Úgyhogy szívem szerint kisfiút szeretnék...de az eszemmel nem, mert volt egy öcsém, aki öngyilkos lett 20 évesen és állandóan attól rettegnék, hogy őrá fog hasonlítani...

Úgyhogy én úgy vagyok ezzel, hogy végülis mindegy...

Amúgy meg 2 kolléganőm is azt mesélte, hogy mindenáron lányt akartak és rendkívül csalódottak voltak amiatt, hogy fiuk lett. Eredhet ez a férfiakkal/fiúkkal/fiúrokonokkal való rossz tapasztalatból is. A lényeg, hogy mindketten őrülten szerelmesek a fiaikba. Egyiknek van lánya is, de kívülről azt látom, hogy akibe szerelmes, az a fia:)

2013. okt. 1. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!