Vajon tudom majd úgy szeretni, mintha lány lenne?
Van egy fiam és egy lányom. A fiam az első házasságomból van a lányom a mostani férjemtől.
Ismét terhes vagyok, és én lányt szerettem volna, de már két orvos is mondta hogy fiú. Ma voltam uh-n és megint fiút mondtak. 20 hetes vagyok.
Nagyon csalódott vagyok, ma már egy csomót sírtam, mert attól félek nem fogom szeretni.
Nagyon kislányt szerettem volna, mert érdekelne, hogy 2 kislány, akik vér szerinti testvérek vajon mennyire fognak hasonlítani egymásra?
Illetve a kedvenc lány nevemet már nem adhatom senkinek. A lányokat lehet fésülni, szépen öltöztetni, és egyszerűen csak kislányt akarok
Hogyan legyek túl ezen a dolgon? Mi lesz ha nem fogom szeretni??
Ebbe bele fogok őrülni :-(
Te vagy az édesanyja, egész biztosan nagyon fogod szeretni! Adj egy kis időt magadnak. Próbálj minnél kevesebbet szomorkodni, mert a pici fiad a pocakodban megérzi, hogy baj van.
Mi a kedvenc lányneved? A kisfiúkat is lehet nagyon vagányan öltöztetni. Az, hogy belsőleg mennyire hasonlítanak egymásra rajtad múlik! Mit tudtok átadni neki. Ti nevelitek őket. Biztosan ugyanazon az értékek szerint. Lehet nagyon hasonló egy kislány és egy kisfiú is. Még külsőre:) Fel a fejjel
Ne úgy szeresd, mintha lány lenne, hanem úgy, mint egy fiút.
Fogadd el, és semmiképpen ne ezen agyalj, mert csak belelovalod magad. Ha elfogadod a tényt, hogy kisfiad lesz, sokkal könnyebb lesz utána.
Találj egy szép fiú nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!