Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon tudom majd úgy szeretni,...

Vajon tudom majd úgy szeretni, mintha lány lenne?

Figyelt kérdés

Van egy fiam és egy lányom. A fiam az első házasságomból van a lányom a mostani férjemtől.

Ismét terhes vagyok, és én lányt szerettem volna, de már két orvos is mondta hogy fiú. Ma voltam uh-n és megint fiút mondtak. 20 hetes vagyok.

Nagyon csalódott vagyok, ma már egy csomót sírtam, mert attól félek nem fogom szeretni.

Nagyon kislányt szerettem volna, mert érdekelne, hogy 2 kislány, akik vér szerinti testvérek vajon mennyire fognak hasonlítani egymásra?

Illetve a kedvenc lány nevemet már nem adhatom senkinek. A lányokat lehet fésülni, szépen öltöztetni, és egyszerűen csak kislányt akarok

Hogyan legyek túl ezen a dolgon? Mi lesz ha nem fogom szeretni??

Ebbe bele fogok őrülni :-(

2013. aug. 13. 13:02
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
75%
Ugy-e ez egy sikerületlen tréfa?
2013. aug. 13. 13:05
 2/43 A kérdező kommentje:
Nem, nem tréfa
2013. aug. 13. 13:06
 3/43 anonim ***** válasza:
86%
Örülj, hogy egészséges.
2013. aug. 13. 13:07
 4/43 anonim ***** válasza:
85%

Te vagy az édesanyja, egész biztosan nagyon fogod szeretni! Adj egy kis időt magadnak. Próbálj minnél kevesebbet szomorkodni, mert a pici fiad a pocakodban megérzi, hogy baj van.

Mi a kedvenc lányneved? A kisfiúkat is lehet nagyon vagányan öltöztetni. Az, hogy belsőleg mennyire hasonlítanak egymásra rajtad múlik! Mit tudtok átadni neki. Ti nevelitek őket. Biztosan ugyanazon az értékek szerint. Lehet nagyon hasonló egy kislány és egy kisfiú is. Még külsőre:) Fel a fejjel

2013. aug. 13. 13:07
 5/43 anonim ***** válasza:
79%

Ne úgy szeresd, mintha lány lenne, hanem úgy, mint egy fiút.

Fogadd el, és semmiképpen ne ezen agyalj, mert csak belelovalod magad. Ha elfogadod a tényt, hogy kisfiad lesz, sokkal könnyebb lesz utána.

Találj egy szép fiú nevet.

2013. aug. 13. 13:09
 6/43 A kérdező kommentje:
Villő lett volna, ha kislány lesz
2013. aug. 13. 13:10
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiú és egy lány után harmadik gyereknek nagyon lányt szerettünk volna. Az első kettőnél megéreztem a nemét, UH nélkül. A harmadiknál is biztos voltam benne, hogy lány, s a vizsgálatnál kiderült, hogy fiú lesz. Mikor kimentem és mondtam a férjemnek, egy ideig csak ültünk csendben. Aztán megszületett, nem volt egy perc szabd időm se ezen rágódni. Egy éves volt, mikor a tesómnak lánya született. Őszintén örültem neki, s akkor jöttem rá, hogy ez alatt az egy év alatt észrevétlenül eltűnt belőlem a csalódottság, s már egyáltalán nem baj, hogy nem lány. Magától megoldódik, nyugi.
2013. aug. 13. 13:11
 8/43 anonim ***** válasza:
van egy lányom az előző kapcsolatomból, és egy kisfiam a férjemtől. A két gyerek ha külsőre nem is, de belsőleg tiszta egyformák! Most ismét babát várunk, a férjem "kislányt szeretne", de kisfiú lesz. Ezt a 18 hetesen mondták meg, legközelebb (22 hetesen) el tudott kísérni, bejött az uh-ra és törölgette a könnyeit, hogy neki van egy kislánya, és két fia! Azóta sem mondta, hogy mi lett volna, ha...
2013. aug. 13. 13:12
 9/43 anonim ***** válasza:
Szép név a Villő, nem tudom tetszik e, de mi lenne ha a kisfiadat Vilinek neveznétek , így egy kicsit átvennéd a kedvenc nevedet?
2013. aug. 13. 13:16
 10/43 anonim ***** válasza:
Sosem volt kapcsolatom más nemű babákkal, csak lányokkal. Én gondolatban, tudat alatt és tudatosan is azt hittem, lányom lesz. Most vagyok 26 hetes és kisfiú. Egyértelmű, hogy nem tévednek én is látom az ultrahangon. 12 hetesen mondták először. Nem tudtam hová tenni az érzést. Most már szinte megszoktam , pedig most sem tudok többet a fiúbabákról :) de az én kisfiam, imádom, és te is így leszel a tiéddel! :) időre van szükséged, míg megemészted, és továbblépsz. Apróságnak fog tűnni hosszabb idő távlatából, hogy valaha lányt szerettél volna! :)
2013. aug. 13. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!