Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Talán hülye kérdés, de lehetsé...

Talán hülye kérdés, de lehetséges, hogy egy nap egy szép lány azért fog belém szeretni, mert művelt és tájékozott vagyok és sok mindenről lehet velem beszélgetni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 09:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem
2013. júl. 30. 09:59
 2/15 Froncsi ***** válasza:

Igen, lehetséges.

De azért adj a külsődre is, úgy nagyobb lesz az esélye

2013. júl. 30. 10:00
 3/15 anonim ***** válasza:
Az esély mindenre megvan.
2013. júl. 30. 10:00
 4/15 anonim ***** válasza:
43%

ne álmodozz.

a külsőségeken működik a világunk.

ha ronda vagy senkit nemérdekel a műveltséged, okosságod, ha nincs pénzed.

legyél gazdak, és lesz jó nőd. :)

2013. júl. 30. 10:04
 5/15 moonlightsentinel ***** válasza:
100%

Beléd szeretni nem ezért fog.

De hosszú távon veled maradni lehet, hogy ezért fog.

2013. júl. 30. 10:10
 6/15 anonim ***** válasza:

Hát én még olyat még életemben nem hallottam egy csaj szájából, hogy "Hú b*szki, ez a srác annyira ért a kvantumfizikához, hogy itt helyben lesz*pnám!"

(Kiss Ádám)

2013. júl. 30. 10:16
 7/15 A kérdező kommentje:
Igazából egy lány motivált a kérdés feltevésére. Egy hozzám hasonló okos, értelmes, szép lány, aki úgy vettem észre mintha felfigyelt volna arra, hogy órákon mennyi mindenhez tudok érdemi választ adni. Egyszer még bókolt is nekem, megdícsérte a külsőmet. Persze az a baj, hogy én egy ronda fiú vagyok, tudjátok a nyomi, vasággyal 60kilós kategória. Inkább kisfiús mint férfias testre és arcra.
2013. júl. 30. 10:18
 8/15 anonim válasza:

Igen, az ilyesmi imponál az intelligens lányoknak.

A vőlegényem 21 éves koráig senkivel nem jött össze, pedig kifejezetten jóképű, művelt, tájékozott, okos, csak túl zárkózott és enyhén kritikus. De a megfelelő lánynak megnyílt, és azóta is boldogan élünk. :)

2013. júl. 30. 10:22
 9/15 Froncsi ***** válasza:

60 kiló, suliba jársz még... annyira nem vészes.

Ha tippelnem kéne kb 16 vagy, vagy még alatta.

Osztálytárssal pedig jól gondold meg a dolgot!

2013. júl. 30. 10:23
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha megnézed bármelyik szórakozóhelyet látni fogod hogy a csajoknak a figyelmét is elsőre a jóképű, ápolt, társaságban könnyedén mozgó srácok keltik fel. Ők azok, akikhez ösztönösen vonzódnak

Ha egy nő kapcsolatot akar, ott már tudatos döntéseket is hoz. Olyan férfit keres, aki számára a biztonságot (fizikai, anyagi, érzelmi...) garantálni tudja. Egy művelt, tájékozott, rendes srácot lehet hogy szimpatikusnak tart a csaj, de ettől még nem érzi azt, hogy az a biztonságot biztosítani tudná neki.

2013. júl. 30. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!