Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem értem. Hogyan lehetséges,...

Nem értem. Hogyan lehetséges, hogy egyes ronda arcú fiúnak szép barátnője van, míg más ronda fiúknak csak a gúnyolódás jut a szép lányok részéről, főleg?

Figyelt kérdés
Mára biztosra tudom, hogy én is az ocsmány fejűek táborát erősítem, pedig pár éve még láttam jeleket is, hogy tetszem szép lányoknak, sőt még néha most is mintha megnéznének lányok, de most már tudom csak félreértés volt. A részleteket most nem magyaráznám, hogy honnan és miért tudom.

2013. júl. 11. 15:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
54%
nem unjátok még?
2013. júl. 11. 15:00
 2/25 anonim ***** válasza:
83%

Kellene egy önsajnálat kategóriát nyitni...

Esetleg a belső tulajdonságok miatt?

2013. júl. 11. 15:01
 3/25 ASOT ***** válasza:
48%

Nyelvtan óra!

Nagy , nagyobb legnagyobb, ergo van csúnya csúnyább legcsúnyább, ergo ezek alapján te a leg vagy. :)

2013. júl. 11. 15:03
 4/25 anonim ***** válasza:
72%
A belső széppé tesz egy csúnya fiút is:D
 5/25 A kérdező kommentje:
Ez egy kérdés, semmi önsajnálat, de ti kötekedők kaptátok a mínuszt. Igen, amúgy azt kihagytam, hogy általában a szép lányok ismerkerkedni sem akarnak a csúnya fiúkkal, szóval emiatt is rejtély, hogyan jön be egyes ocsmányságoknak az élet, míg a többség csak a gúnyolódásokat kapja. Most tinikről beszélek. A tini lányok ismeretes, hogy mennyire élvezik a fiúk nyominak, rondának való nevezését.
 6/25 anonim ***** válasza:
nem tudom te hol élsz.. mindenféle van, és nem a külső a fontos.
2013. júl. 11. 15:04
 7/25 anonim ***** válasza:
62%

megmondom én nem titok : )

stílus,humor ,kedvesség,(relatív ugye kinek mi a szép ez is benne van) na meg persze magabiztosság

ne gyakorikérdés-en szenvedj hanem kezdj magaddal valamit : )

2013. júl. 11. 15:08
 8/25 anonim ***** válasza:
55%
mert nem csak a külső a fontos, lehet hogy azért van szép barátnője mert vicces, jófej...
2013. júl. 11. 15:08
 9/25 A kérdező kommentje:
Ez a vicces, jófej dolog nem hülyeség. Én is tapasztaltam, hogy például, ha leveleztem ismeretlen lányokkal, elég hamara megkedvelték egyedi stílusomat, kerestek is maguktól, de amint eljött a képcsere vagy a személyes találka, hát onnantól kezdve már nem is érdekeltem őket, volt, aki még tiltott is fb-n például. Szóval rejtély, hogy egyes ocsmányságoknak mégis hogyan jött be így az élet.
2013. júl. 11. 15:12
 10/25 anonim válasza:
52%

Nah ne vedd sértésnek, de tudod miért van azoknak a csúnyább srácoknak szép lány? Mert telibe leszarja, hogy ki mit gondol róla, és odamegy egy lányhoz, és próbálja megismerni, vagy ráír, stb... DE PRÓBÁLKOZIK, és ez itt a lényeg... Mindenki azt látja mindenhol, hogy gazdag jóképű srácoknak mindig jut, ez azért van, mert a többinek csaja van, nem is próbálkozik, és a bulikban a csajok nagy része az ilyet is keresi, de ezt észre lehet rajtuk venni...

De, ha látsz egy csajt, akiről észreveszed, hogy megnéznek, és mond el, hogy helyesnek tartod, meg akarod ismerni, ha nem is először, de tuti lesznek akik azt mondják jó, okés, és a többi rajtad múlik, sok veszteni valód nincs! Sok sikert!

2013. júl. 11. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!