Nem értem. Hogyan lehetséges, hogy egyes ronda arcú fiúnak szép barátnője van, míg más ronda fiúknak csak a gúnyolódás jut a szép lányok részéről, főleg?
# 10/12
Pont azért lettem ilyen félénk roncs, mert sok-sok nekem tetsző vagy nem tetsző lánynál próbálkoztam és rengetegszer megkaptam, hogy ronda vagyok, totál elment minden önbizalmam. Már nem merek prübálkozni, nem is akarok nagyon, mert mindig a külsőm miatt utasítanak el vagy csúfolnak ki. Az meg, hogy ne törődjek vele lehetetlen. Kipróbáltam, hogy nem foglalkoztam a csaj fikázásval, hülyültem tovább, erre még jobban bekeményített és olyanokat vágott a fejemhez, hogy azóta is rosszul vagyok, ha rágondolok. Mégis hogyan toljam, ha a lányok nem is adnak esélyt?! Minek erőszakoljam magam olyan lányra, aki úgyis ocsmánynak tartott és kigúnyolt, sértegett? Aki kedves volt velem az meg olyan, aki nem is esetem még véletlen sem meg messze él tőlem. Mondjuk ők is csak tartalékna használnak, mivel észre sem veszi őket egy fiú sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!