Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem értem. Hogyan lehetséges,...

Nem értem. Hogyan lehetséges, hogy egyes ronda arcú fiúnak szép barátnője van, míg más ronda fiúknak csak a gúnyolódás jut a szép lányok részéről, főleg?

Figyelt kérdés
Mára biztosra tudom, hogy én is az ocsmány fejűek táborát erősítem, pedig pár éve még láttam jeleket is, hogy tetszem szép lányoknak, sőt még néha most is mintha megnéznének lányok, de most már tudom csak félreértés volt. A részleteket most nem magyaráznám, hogy honnan és miért tudom.

2013. júl. 11. 15:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
31%
72 %, ez most komoly?
2013. júl. 11. 15:16
 12/25 anonim ***** válasza:
Mert akiknek barátnőjük van, azokat csak te látod rondának, a lányok nem + még legalább annyira fontos a magasság is. A másik lehetőség, h gazdagok.
2013. júl. 11. 15:32
 13/25 A kérdező kommentje:

# 10/12

Pont azért lettem ilyen félénk roncs, mert sok-sok nekem tetsző vagy nem tetsző lánynál próbálkoztam és rengetegszer megkaptam, hogy ronda vagyok, totál elment minden önbizalmam. Már nem merek prübálkozni, nem is akarok nagyon, mert mindig a külsőm miatt utasítanak el vagy csúfolnak ki. Az meg, hogy ne törődjek vele lehetetlen. Kipróbáltam, hogy nem foglalkoztam a csaj fikázásval, hülyültem tovább, erre még jobban bekeményített és olyanokat vágott a fejemhez, hogy azóta is rosszul vagyok, ha rágondolok. Mégis hogyan toljam, ha a lányok nem is adnak esélyt?! Minek erőszakoljam magam olyan lányra, aki úgyis ocsmánynak tartott és kigúnyolt, sértegett? Aki kedves volt velem az meg olyan, aki nem is esetem még véletlen sem meg messze él tőlem. Mondjuk ők is csak tartalékna használnak, mivel észre sem veszi őket egy fiú sem.

2013. júl. 11. 16:02
 14/25 anonim ***** válasza:
Mintha csak én írtam volna. A ronda fiúkkal/férfiakkal mindenhol így bánnak.
2013. júl. 11. 16:04
 15/25 anonim ***** válasza:
ha ilyen gyászos a helyzet mint amilyennek beállítod (amit amúgy kétlek..de ha mégis) próbálj változtatni magadon (jó jó tudom most úgy tűnik könnyen beszélek,de nem a levegőbe!) meg nyilván olyanon amin tudsz pl :hajad
2013. júl. 11. 16:08
 16/25 anonim ***** válasza:
88%
Azt jelenti, hogy nincs összefüggés. Amit magadon tapasztalsz, az a lányok ösztönös irtózása az életképtelenektől.
2013. júl. 11. 17:30
 17/25 anonim ***** válasza:
pontosan. a nyafogásuk miatt kerüljük az ilyen pasikat.
2013. júl. 11. 17:37
 18/25 anonim ***** válasza:
Miért fordítjátok meg a dolgot? Azt írt, hogy harcolt, csak számításba sem vették. Ez nagyon is tiszteletreméltó.
2013. júl. 11. 18:12
 19/25 anonim ***** válasza:
Igen, ez pont fordítva van, mint ahogy a legtöbben gondolják. Nem azért utasítanak vissza mindig, mert nincs önbizalmunk, hanem azért nincs önbizalmunk, mert mindig visszautasítanak a külsőnk miatt.
2013. júl. 11. 18:59
 20/25 anonim válasza:
Úgy lehetséges, hogy benned csírájában sincs meg a jófejség, bennük meg igen.
2013. júl. 11. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!