Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon tudom majd úgy szeretni,...

Vajon tudom majd úgy szeretni, mintha lány lenne?

Figyelt kérdés

Van egy fiam és egy lányom. A fiam az első házasságomból van a lányom a mostani férjemtől.

Ismét terhes vagyok, és én lányt szerettem volna, de már két orvos is mondta hogy fiú. Ma voltam uh-n és megint fiút mondtak. 20 hetes vagyok.

Nagyon csalódott vagyok, ma már egy csomót sírtam, mert attól félek nem fogom szeretni.

Nagyon kislányt szerettem volna, mert érdekelne, hogy 2 kislány, akik vér szerinti testvérek vajon mennyire fognak hasonlítani egymásra?

Illetve a kedvenc lány nevemet már nem adhatom senkinek. A lányokat lehet fésülni, szépen öltöztetni, és egyszerűen csak kislányt akarok

Hogyan legyek túl ezen a dolgon? Mi lesz ha nem fogom szeretni??

Ebbe bele fogok őrülni :-(

2013. aug. 13. 13:02
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
23%

Szégyeld magad!!!

Ezt csak a férjeddel oszd meg (talán ő megért, mert egy idegen tutira nem).

Meg sem érdemled az élettől, hogy anya legyél!!! Főleg nem, hogy 3 gyermeked legyen.

2013. aug. 13. 13:56
 22/43 A kérdező kommentje:
Azért arról nem én tehetek, hogy másnak nem sikerül
2013. aug. 13. 13:58
 23/43 A kérdező kommentje:
Az meg egy igaz mondás, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb
2013. aug. 13. 14:00
 24/43 anonim ***** válasza:
Hát ez az! Ami neked nagy probléma, az másnak semmiség. Szedd össze magad, mert amit csinálsz az senkinek sem használ. Egyébként meg úgysem tudsz mit tenni a neme ellen. Ha mégis úgy érzed hogy nem tudod elfogadni, keress egy pszichológust.
2013. aug. 13. 14:22
 25/43 anonim ***** válasza:

Gondolj bele, mit érezhetnek Ők?!

[link]

2013. aug. 13. 15:14
 26/43 Kiscsillag7906 ***** válasza:

Én elolvastam a cikket:)

Jézusom, 12fiú:)

Nekem "csak" három fiam van. De látjátok így is lehet nagyon boldogan élni 12 fiúval.

2013. aug. 13. 18:09
 27/43 anonim ***** válasza:
Igen,nem te tehetsz róla ha valakinek nem sikerül,de lásd be ,hogy ennél vannak nagyobb gondok is.Hiába közhely de az egészség a legeslegfontosabb!!!!Első babám koraszülött lett és alig bírtam kiheverni,hogy sürgősségi császárral előbb született és mindketten életveszélyben voltunk és nem tudtam szoptatni sem. Mára csak az a fontos hogy teljesen egészséges és én is az vagyok és így tud növekedni a kisfiam a pocakomban..És nem érdekel hogy kisfiú de ha kislány lenne sem,csak és kizárólag az,hogy minden rendben menjen, időre szülessen és mindketten egészségesek legyünk!!!!!Arra gondolj,hogy annak a picurkának te vagy az anyukája,nagyon szeresd!!Képzeld nekem első házasságomból van a 4 és fél éves nagylányom és most a fiam a férjemtől lesz,és hasonlítani fognak lélekben egymáshoz,jó testvéreket nevelünk,ugyanúgy próbáljuk nevelni őket, és hogy külsőre mások lesznek és más a vezetéknevük az nem érdekel,de biztosan tudom,hogy boldog családot fogok magaménak tudni és csak ez számít!31 hetes kismama;4,5 éves anyuka
2013. aug. 14. 11:52
 28/43 anonim ***** válasza:
Hidd el, imádni fogod :)!
2013. aug. 15. 19:28
 29/43 anonim ***** válasza:
36%
Ne haragudj érte, de őszintén, minden kertelés nélkül le fogom írni a véleményemet! Gondolom minden gyereked összejött akkor, amikor te szeretted volna, ígyhát jó módomban már azt sem tudod, hogy mibe kössél bele. Csak sajnálni tudlak és nem szeretném szavakkal minősíteni a gondolataimat, mert nagyon csúnya dolgokat írnék akkor. Neked orvosi segítségre van szükséged. De tudod mit? Jobban sajnálom azt a kis életet, aki benned növekszik, akinek te leszel a mindene. Te, aki még meg sem született már nem szereted őt. Ember, gondolkozz már el! Ezért a kérdésért meg a helyedben nagyon elszégyellném magam! Nem kéne magadat idegenekkel sajnáltatni az elemroggyant gondolataid miatt!!
2013. aug. 15. 21:58
 30/43 anonim ***** válasza:

Utolsó- leírta a kérdező, hogy 9terhességéből ez a 3.baba.

Nekem is három fiam van!!

Kérdező, én arra biztatnálak, hogy ha magától nem rendeződik bennek ez az érzés, keress segítséget.

Nekem a közvetlen környezetemben van egy anyuka, aki szintén babát várt és totálisan ráállt, hogy neki lánya lesz. Persze fia lett, és borzasztó csalódott volt. És nem mult el benne ez az érzés, nem is igen törödik a gyerekkel. Ellátja, eteti meg minden, de sosem láttam még úgy igazán megszeretgetni (bár tény és való, hogy nyilván nem vagyok vele a nap 24órájában). MÁr 4-5hónapos a baba, és szépen fejlődik, nagyon aranyos, anyukájának is mondtam, hogy, jaj nagyon kis tündér ez a kisbaba! Erre válasza az volt, hogy igen-csak egy baja van, hogy nem lány.

Szóval még mindig ott tart, hogy nem lánya született.

A párja már próbál valami segítséget intézni neki, hogy át tudjon lépni ezen a "problémán" - ami sajnos valakinek igenis probléma.

SZerintem jó, hogy nem nyomod el magadban, kiírod, és más példáján okulva is esetleg képes leszel jobban átgondolni az érzéseidet.

Én drukkolok neked, de szinte biztos vagyok benne, hogy ha meglátod szülés után a picit... óriási szerelem lesz kibontakozóban!!!

Ja - és cáfolnám az egyik válaszoló hozzászólását- iszonyú jó 3kisfiu anyukájának lenni!!!

(ÉN végig azon drukkoltam a 3.babánál, hogy inkább fiu legyen- bár én a lánynak is örültem volna- pont azért mert nincs, a fiunak meg azért, mert abból már van 2 otthon)A lényeg az egészség, ezt úgyis mindenki tudja.

2013. aug. 16. 07:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!