Vajon tudom majd úgy szeretni, mintha lány lenne?
Van egy fiam és egy lányom. A fiam az első házasságomból van a lányom a mostani férjemtől.
Ismét terhes vagyok, és én lányt szerettem volna, de már két orvos is mondta hogy fiú. Ma voltam uh-n és megint fiút mondtak. 20 hetes vagyok.
Nagyon csalódott vagyok, ma már egy csomót sírtam, mert attól félek nem fogom szeretni.
Nagyon kislányt szerettem volna, mert érdekelne, hogy 2 kislány, akik vér szerinti testvérek vajon mennyire fognak hasonlítani egymásra?
Illetve a kedvenc lány nevemet már nem adhatom senkinek. A lányokat lehet fésülni, szépen öltöztetni, és egyszerűen csak kislányt akarok
Hogyan legyek túl ezen a dolgon? Mi lesz ha nem fogom szeretni??
Ebbe bele fogok őrülni :-(
Egy szóval sem mondtam, hogy nem szeretem. Értelmezd a kérdést.
Az első 2 babára sokat vártunk . Az első 3 év után jött össze és az első terhesség volt. Utána volt 6 vetélés majd a 8. terhességből született a lányom 8 évvel később. Ezt a babát nem terveztük, csak jött.
Nem mondtam, hogy nem szeretem, csak kislányt vártam nagyon.
Szia! Sejtettem,hogy szétszednek majd ezért a kérdésért Téged!
Nos,én megértelek,hasonló cipőben járok. Már van egy lányom,mégis másodjára is kislányt szeretnék,de már 2x mondták,h fiú.(20 hetes vagyok).De mivel igazából csak tippelték,sem ők,sem én nem láttam egyértelműen,ezért még reménykedem..De próbálom minden egyes nap elfogadni a tényt,h fiú.Próbálom átállítani az agyam,hisz tudok mást tenni?? Kívánom h Te is megbarátkozz a gondolattal. szeretni biztos fogod,hiszen így van ez kitalálva:) Fel a fejjel!
Semmi baj, nagyon fogod szeretni.:) Tudom.
Megértelek, szolgáljon ez segítségként, átéltem amit Te, ez volt az én kérdésem és most van egy kis "szerelmem"!:))) Én akkor kiborultam és most már tudom, hogy mekkora hülye voltam, de nem tehettem róla, ahogy az ember nem tehet az érzéseiről. Te sem. Kérlek, olvasd el, hátha segít! De az biztos, hogy nem fogsz megőrülni, csak hagyd egy pár napig ezt magától elmúlni...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Egy kisfiút is lehet öltöztetni, én imádom, mikor kis pasisra vannak felöltöztetve, és látom rajtuk, hogy örülnek, hogy nekem ez tetszik.
Most már éld bele magad, hogy fiad lesz és azokat kezd el tervezni, hogy mit fogsz vele csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!