Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igényes lány megtud szeretni egy igénytelen fiút? Működhet egy ilyen kapcsolat?
Amélia:)
Tudom miről beszélsz, pontosan így gondoltam én is, ahogy te, addig ameddig meg nem ismertem ezt a fiút.
Én úgy vagyok vele, hogyha kedvelek valakit, akkor a hibáival együtt szeretem. :)
De azért egy alap tisztálkodást lenyomhatna naponta, fürdés-hajmosás-fogmosás-dezodor. Tudom, hogy a kapcsolatban el kell fogadni a másikat, de ezek tényleg nagyon alap dolgok!
Szerintem ha összejöttök, akkor elmondhatnád neki ezeket, hogy ez nem a külsőségekről szól, hanem a higiéniáról szól. Ha megmosná a fogát naponta kétszer, ő is jobban érezné magát!
6-os
Higiéniával nincs gond, mondtam, csak az öltözködése kint mindene, haja lóg össze vissza, stb fogai kesze-kuszák fél centis rés van közte stb
fordítok:
van egy srác aki nekem nagyon bejön, de a környezetemben egy világ dőlne össze ha kiderülne, hogy én nem egy sekélyes csak külcsínre és mások véleményére adó tucatember vagyok
meg_tud szeretni
meg_tud szeretni
Te igényes lány...
Ismét élő példa arra, amikor összecsap a tudat, felszínesség, külsőség az érzelemmel szívvel és egy belső konfliktust teremtve az egyénben.
Nagyon sok ilyennel találkozok, sajnos külsőségekre épülő világunk ilyen dolgokat produkál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!