Külföldön élő kismamák! Nálatok is ekkora hisztéria van a H1N1 körül?
Hat en is kulfoldon elek de itt nem sietik el a dolgot az biztos. :( Pedig en mar ket hete varom, hogy a francos listara keruljek es beadjak az oltast mert nemsokara utaznom kell uzleti utra es rengeteg emberrel leszek kapcsolatba, tomeggel a repteren stb. Ugyhogy nagyon nem szeretnem elkapni. De egyelore csak varok. Jovoheten felhivom a dokit ha addig nem jelentkeznek, hogy menjek oltasra. Egyebkent Angliaba elek.
23 hetes kismama
én Romániában élek, a főnököm állandóan a H1N1-el idegesít, hogy adassam be. Az orvosom lebeszélt róla. Anyukám is azzal szekál, hogy minden télen nagyon beteg szoktam lenni, az öcsém most is otthon 39 fokos lázzal fekszik. Én egeylőre maradok a sok C vitaminnál, a sok gyümölcsnél, a teánál, nem puszilózok, nem piszkálom a számat a kezemmel, folyton kezet mosok és igyekszem kerülni a tömeget.
26 hetes kismami
Én is Romániában élek, és én sem adatnám be magamnak a H1N1 elleni oltást, úgy olvastam veszélyes lehet a magzatra, nem kockáztatok. Inkább marad a vitamindús táplálkozás és a tömeg kerülése.
25 hetes kismama
En most pont nagyon beteg vagyok, de nem a H1N1-el szerencsere.Ez egy masik "nagyon kellemes" infulenza :)
Ahogy irta az elso valaszolo Angliaban nem sietik el a dolgokat.....
1.5 hete beteg vagyok de a dokim meg nem fogadott....
errol ennyit!
Mult evben talan nagyobb felhajtas volt korulotte.
En nem hiszem, hogy beadatom.4 nap mulva repulok haza latogatoba 10 napra.
Az utra fertotlenito zselet viszek es megeteszek tobb ovintezkedest.
Remelem nem lesz baj :)
Egy szinten Angliai 23 hetes kiamama :)
olaszorszag: totalis a hiszteria. ma a munkaorvos jott ki a ceghez es aki kerte a vedooltast, annak beadatta a munkaado. termeszetesen en nem akartam. ismerek viszont kismamat, aki beoltatja magat, de a tobbseg fel tole.
tehat a panik nemzetkozi.
boldog es influenzamentes babavarast mindenkinek!
20+2km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!