Ma már teljesen kiborultam! Mi ez a viselkedészavatos hisztéria 8 hós kisfiamnál? Mit rontok el? Komolyan kezdem feladni, kérlek Titeket, adjatok tanácsot!
óóó ezek nálunk mindennaposak:)
nincs semmi baja, kezd saját akarata lenni, amit érvényesíteni próbál...
Kedves utolsó!
A camomillát hogyan adagolod és milyen higitású?
Köszi
Nagyon remélem hogy a fogzás, 5,5 hósan kijött az első kettő, de azóta semmi. Csunya az inye felül, főleg a szemfognál, már nagyon ki kéne jönnie. Használtam a chamomilla vulgaris 15 ch-t, csak az igazság az, hogy teljesen letompitja nappal. Egész nap bágyadt, néz maga elé, éjjel meg nehezen alszik a nappali sok alvás miatt. Tegnap ujra adtam neki délelőtt 5 golyót, mert már akkor teljesen ki volt kelve önmagából, de most nagyon felerősitette a tüneteket. Azt hittem csak az elején van ez, de ezek szerint akkor is, mikor több hó kihagyás után ujra adni akarom. Vagy nem igy van?
Adagolása: napi 3 szor is lehet, kisvizbe 5 bogyót oldani, előtte/utána fél óráig enni/inni tilos, mert hatástalan.
Mindenkinek köszönöm! Több türelem kell , ennyi itt a gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!