Ma már teljesen kiborultam! Mi ez a viselkedészavatos hisztéria 8 hós kisfiamnál? Mit rontok el? Komolyan kezdem feladni, kérlek Titeket, adjatok tanácsot!
Figyelt kérdés
Szembefordul velem és az arcomba visit egy hatalmasat, csak pislogni tudok, olyan ilyesztő. Próbálom kajaidőben a székébe tenni, megfesziti a lábait, pedig állni nem tud, de ebben igen!:( ugy hajtogatom bele. Öltözés-vetkőzés-pelenkázás délelőtt még ugyahogy elmegy ha énekelek, dumálok, hülyülök, de este-gondolom a fáradtság- hídba fesziti magát és ordít. Majd hirtelen abbahagyja, vagy nem és alig tudom megnyugtatni. De ahogy az arcomba visit, ez mindent felülmúl!!! Mi a franc ez?? Eddig mindenki azzal szivatott, hogy biztos tömöm valamivel ezt a gyereket, mert sosem sír. Még ujszülöttként sem, szinte egyáltalán. Most meg egyfolytában. Valamit el kellett hogy rontsak nála. Volt hogy rászóltam, kiáltottam hogy hagyja abba a felesleges orditást, de nem hiszem hogy ez célravezető egy 8 hósnál. Mi a jófenét csináljak ilyen helyzetben??? Nagyon sírtam már itthon vele délután, teljesen kikészitett. ...2009. júl. 10. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!