Lehet, hogy 8 hetes kisfiamnál megindult a fogzás?
Az enyém is nagyon nyáladzós volt már nagyon kicsinek, (és hasfájós is) de én nem is gondoltam a fogzásra, azt hittem ez így normális :)
Aztán 4 hónaposan kibújt két foga, 8 hónapos korára kint volt 8db. Szóval akár még az is lehet.
Kislányomnak 2 hónapos kora óta ömlik a nyála, de még egy foga sincs. Most 7 hónapos.
No, persze ettől még minden lehetséges, lehet, hogy kisfiadnak hamarabb lesz foga majd.
Hasfájásra lehet adni neki Espumisant, Infacolt vagy Gripe Watert, de nekünk mondjuk nem segítettek.
Ami enyhítette a hasfájását az a kamillástea volt - nem filteres, hanem patikai és nagyon enyhére csináltam.
Amúgy lehet masszírozni, tornáztatni is a babát, de nekünk ez sem jött be.
Ha a fogai miatt nyűgös, akkor a patikában lehet venni "kenegetőt". Nem tudom mi a neve, azt hiszem Dentinox, de ha bemész egy patikába és mondod, hogy fogzásra kellene valami, akkor ott biztos tudnak segíteni. S persze előtte azért kérdezd meg a gyerekdokit, vagy a védőnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!