Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség 8 héttel szülés...

Terhesség 8 héttel szülés után létezik?

Figyelt kérdés
A következök amièrt gondolom,az h a pàrommal szeretkeztem.kiszakadt a gumi,de nem vettem be esemèny utàni tabit mondva ò kizàrt h baj lenne.a vèrzèsem nem jött meg pedig nem szoptatok.(nincs tejem,nem is volr:-(:-(:-(ma viszont(a pàrom kèrèsere)csinaltam tesztet POzitiv lett!!!!!!!a nögyôgyàszom szabadsàga miatt csak hètfön megyek vissza...addig megörúlök!!!!volt igy vki ???lehet fals eredmèny az elözö terhessèg miatt???kèrlek irjatok!!!!egy 22èvess anyuka

2013. aug. 3. 17:03
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
????????????????????????????
2013. aug. 12. 12:10
 42/45 anonim ***** válasza:
Na most vagy kamu volt, vagy valami gond van.
2013. aug. 12. 19:43
 43/45 anonim ***** válasza:
vagy nem is nézi már a kérdező....
2013. aug. 12. 20:28
 44/45 anonim válasza:

Gratula a babyhez!

nem értem miért kell fenn akadni a kor kérdésen, nem 14 évet írt, hanem 22 t. Jo hogy nem 40 evesen fogunk szülni, utána hogyan járnánk szülői értekezletre a közép iskolájába, járókerettel? 21 kismama

2014. jún. 22. 23:50
 45/45 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu. Nem tudom, ki hogy van vele, de személy szerint egy pozitív terhességi tesztet tuti nem dobnék ki. Vagy itt mindenki kidobálta a pozitív tesztjét és csak én raktam el emlékbe?
2015. febr. 20. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!