Terhesség alatti vérzés?
Tegnap voltam 10 hetes terhes, ma délután munka közben mindenfajta előzmény nélkül elkezdtem erősebben vérezni munka közben(ülőmunkát végzek).
Azonnal eljöttem és elmentem orvoshoz, azt mondták zárt méhszáj, a babával egyelőre minden rendben.
Azt mondta felejtsem el a munkát, pihenés, felírt sárgatesthormont és azt mondta ha nem múlik, akkor kórház.
Kiléptem rögtön a munkából( sajnos próbaisőn voltam ahol nem tolerálták volna a terhességet)
Pihenek, szedem az utrogestant és a magne b6-ot.
Reménykedem, hogy semmi baj nem lesz, semmi görcsöm nem volt, az orvos azt mondta, hogy hajszálon függ a baba élete.
Tudom, nem tudtok nekem tanácsokat adni, mert az orvos elmondott mindent, engem az érdekelne, hogy volt e valakinek hasonló esete, és mik a tapasztalatok? Próbálok nem aggódni, fekszek, szedem a gyógyszereket, megteszek mindent, ami tőlem elvárható.
Reménykedem.
A negatív élményeket is irjátok le kérlek.
Mekkora a baj, ha van terhesség alatti vérzés?
Nekem a 8. héten volt kis vérzés, de egyáltalán nem erős. Leginkább csak a papíron lehetett látni pisilés után.
Én is utrogestant szedtem a 12. hétig, addig van ennek a hormonnak jelentősége, utána átveszi a szerepét a méhlepény.
Azóta lekopogom, semmi bajom nincs. most vagyok 32. hetes.
Nyugi, nálad sem lesz semmi baj. Nagyon gyakori ez a vérezgetés, a legtöbben meg sem ijednek. A környezetemben velem együtt 4terhesséből 3-nál vérezgetés.
én is így jártam anno a kisfiamnál, mármint hogy véreztem, 12 hétig 4-szer voltam vérzés miatt ultrahangon, de nem tudták megmondani honnan vérzek, volt hogy engem is a munkahelyemről vittek haza (szintén ülő munka) Azóta már lassan 6 éves :)
Nyugi nem lesz semmi gond, pihenj, bár azért én nem hagytam volna ott a munkahelyem, csak kiírattam volna magam pár napra
Első vagyok, az is okozhatja ha pl. mélyen tapad a lepény, nekem is ez volt, csak elfelejtettem írni.
Az együttlétektől is eltiltott az orvos, erre figyelj oda te is.
Igen csak az orvos azt mondta hogy felejtsem el a munkamat mert akkor baj lesz. Tobb hetig fekudjek es ne eroltessem meg magam. Ha ezen mulik a baba elete akkor megteszem.
Koszonom, a szexet is hanyagoljuk, es pihenek.
Koszonom kedves utolso!:)
Mar beszeltunk par napja, tudod en vagyok az, akit nem jelentettek be idoben es a gyedrol is lecsusztam, amikor pedig be akartam jelentetni magam akkor tudoszurot kertek.. Szoval ha ezek nem lettek volna elegek, akkor ma jott ez...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!