Terhesség 8 héttel szülés után létezik?
21/45 A kérdező kommentje:
Huhhh...egyèrtelmü h pozitiv!!!!!!sajnos kidobtam,de lehet h mèg majd hnap is fogok egyet(ugye akk a legjobb,első vizeletböl)mert ezt nem hiszem el...mindent joo csinaltam nem lehet ez a baj,pontosan betartottam mindent...am köszi a vàlaszokat!
Kedves utolsó,szerintem meg te vagy primitív amiért nem tudsz mondatot értelmezni! Ez gáz.
2013. aug. 3. 18:08
Sajnálom, ebben a témãban nem jeleskedsz!
Másban próbálj szerencsét!
2013. aug. 3. 18:15
24/45 A kérdező kommentje:
Nem tartom gondnak,ha valaki mèg nem akar babàt..èn ugy gondolom ez az èlet legnagyobb ajàndèka...gondoltam h lesz akki felelôtlennek gondol...elfogadom ezt is.nekem van sajàt hazam(hitelmentesen)aranyos fèrjem,megvan a hôn àhitott szakmam,(kisgyermek gondozó :-D...szoval sejthetitek mennyire szeretem a piciket:-):-)...màr kibuliztam magam,vtam külföldon stb...nem maradt ki semmi:-)...ha baba lesz,megtartom ez tuti,hisz el tudjuk tartani,a pàrom jol keres hala az egnek...de ez akkor is sok most nekem,biztos egzsztencia mellett is...erre nem gondoltam...deha baba szerettettel fogadjuk....csak akkor is sokkol a dolog.gondolom,nem meglepö:-)
25/45 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek màr csajok(gondolom az mindenki)itt most nemazon van a hangsuly,h èn milyen vagyok,hanem h mit gondoltok a kerdesrol...legyszi,tartsatok szem elött ez!csak kulturàltan,hisz mindenkinek màs az èrtèkrendje:-)
Ezért nem jó ez a netes társalgás ebből a szempontból. Nagyon fontos lenne a hangsúly is néhány hozzászóláshoz, mert így leírva lehet, hogy teljesen más értelmet nyer egy mondat, lásd a 2. válaszoló ártatlan kommentjéből kialakult félreértést. :)
Kérdező! Nem írtad, hogy rögtön abbahagytátok amikor elszakadt, vagy már csak későn vettétek észre? Én ezt nem tudom elhinni, hogy ha azonnal abbahagytátok teherbe estél szülés után max 6 héttel. De nagyon jó hallani, hogy örömmel fogadnátok ezt a babát is, szerintem ez ritka!
2013. aug. 3. 18:30
27/45 A kérdező kommentje:
Nyugi,èn se birom elhinni:-)azèrt irtam ki a kèrdèst...ejjj,nem birom ki hètföig!lehet,ugy jött le h nem akarnèk babàt mèg,de ez nem igaz!csak sokkol elèggè!azutàn vettúk èszre h vèget èrt a dolog!
28/45 A kérdező kommentje:
Valòban,könnyü igy fèlreerteni egymast:-)
Gratulálok! :) Jó gyorsak voltatok :) Egyébként a tesóm és köztem is 11 hónap van, szerelemgyerek vagyok én is. Egész jó! :)
2013. aug. 3. 19:31
Szerintem itt bizony baba van !!! :)) ez szinte tuti!!!!
nem az előző terhességet mutatja a teszt !!!
szerintem meg tudjátok oldani majd a nagy feladatot, és jó helyen lesz az újabb pici :)) nagyon jönni akar :)
az meg h sokkol természetes !!! most szültél !!! azért az elég sokk és idő feldolgozni!!
2013. aug. 3. 19:35
Kapcsolódó kérdések: