Mennyi idős terhességet mutat ki a hüvelyiultrahang? Lehetségea h megmaradt a baba?
Figyelt kérdés
nekem 2 tesztem is pozítív lett de ma 3.napja h vèrzek.voltam ma dokinál azt mondta valószínû h vetèlès törtènt de ezt nem tudja mèg megállapítani. :( de visszahívott jövõhèt csütörtökre. valaki segítsen.2013. jún. 3. 18:20
1/12 anonim válasza:
Szívhang 6-7 hetesen van már biztosan. Én is 5 hetesen voltam dokinál mert barnáztam. 2 hét múlvára hívott vissza, mert még csak petezsákot lehetett látni. Másfél hét múlva voltam másik dokinál, akkor már volt szívhang.
Konkrétan vérzel?
2/12 A kérdező kommentje:
nem.annyira mint.mikor rendesen.meg van. de ha járkálok.akk jobban ha pihenek akk alig van vmi ès a színe halvány piros rózsaszín fèle
2013. jún. 3. 18:42
3/12 anonim válasza:
Hát van akinek szinte végig megmarad enyhén a mensije, reméljük nálad is ez van...
Van olyan ismerősünk, aki csak abból vette észre hogy terhes, hogy elkezdett nőni a hasa, gógyszr mellett, és van olyan távoli ismerős is, aki viszont pár héttel a szülés előtt tudta meg, hogy szülni fog, mert neki is végig megjött, a testalakat miatt pedig nem volt feltűnő.
Pihenj sokat, drukkolok, hogy megmaradjon a babád! Majd írj, hogy alakult!
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szèpen ez bíztató volt remèlem nem.lesz semmi baj
2013. jún. 3. 19:03
5/12 A kérdező kommentje:
anyának is meg volt a nõvèremmel mèg 5 hetesen ès neki se tudták megmondani h terhes
2013. jún. 3. 19:04
6/12 anonim válasza:
... és nem kaptál progeszteront? Semmit? Ha nem, akkor azonnal válts dokit!
7/12 A kérdező kommentje:
semmit nem.kaptam.ès semmit nem.mondott :/
2013. jún. 4. 06:55
8/12 anonim válasza:
Én a helyedben ma azonnal másik orvoshoz mennék. Amennyiben fennáll a vetélés gyanúja, úgy terhességmegtartó gyógyszert, hormont kellene adnia! Mi az, hogy jövő héten menj vissza? Addig??? No persze, nem kell egy nőgyógyásznak pszihológusnak lennie, de addig milyen lelkiállapotban leszel?
9/12 A kérdező kommentje:
de a doki terhessèget nem látott. de 2 teszt is kimutatta. ezèrt nem tudom
2013. jún. 4. 08:26
10/12 A kérdező kommentje:
ma.már negatív letta teszt :( a vèrzès is enyhül. biztos már nincs baba??? :( valaki írjon lètszi!
2013. jún. 4. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!