Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség 8 héttel szülés...

Terhesség 8 héttel szülés után létezik?

Figyelt kérdés
A következök amièrt gondolom,az h a pàrommal szeretkeztem.kiszakadt a gumi,de nem vettem be esemèny utàni tabit mondva ò kizàrt h baj lenne.a vèrzèsem nem jött meg pedig nem szoptatok.(nincs tejem,nem is volr:-(:-(:-(ma viszont(a pàrom kèrèsere)csinaltam tesztet POzitiv lett!!!!!!!a nögyôgyàszom szabadsàga miatt csak hètfön megyek vissza...addig megörúlök!!!!volt igy vki ???lehet fals eredmèny az elözö terhessèg miatt???kèrlek irjatok!!!!egy 22èvess anyuka

2013. aug. 3. 17:03
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
89%
Szia!Bizony,lehetsz terhes!Mivel a szülés után elvileg már a 2.héten lehet peteérésed,és a 4.hét körül már terhes lehetsz.Mivel még nem is szoptatsz,ez még inkább "rontja " az esélyedet....(Elvileg a szoptatás alatt kicsit nehezebb teherbe esni,persze ez sem van így mindenkinél,de talán kicsit véd...)Szerintem sikerült azzal az egy alkalommal babássá válnod.Főleg,hogy a teszted is pozitív lett.Az előző terhességed miatt biztos,hogy nem mutat pozit,ha az,és egyértelműen az,akkor bizony egy újabb élet van a pocakodban.Esetleg a tesztről fel tudod rakni a képet?Egyértelműen erős pozitív??Sajnálom,a szavaidból azt olvasom,hogy nagyon nem örülsz neki(amit meg tudok érteni) de nagyon úgy néz ki,hogy bizony terhes vagy.Mindenképpen menj dokihoz,és majd írd meg ,hogy mi újság veled!Üdv:Egy szülésznő
2013. aug. 3. 17:21
 12/45 anonim ***** válasza:
47%
Nem,valóban az lepett meg,hogy ennyi idősen babája van,mert az én környezetemben még nincs senkinek aki ennyi idős lenne és is 22 vagyok és párommal csak 5-7 éven belül szeretnénk. Nálunk inkább olyan bulizás,utazás a barátokkal stb. De én ezt nem rosszindulatból írtam,hogy anya vagy ennyi idősen,bocsi ha félre érthető volt:DD Inkább meglepő,pláne mert nincs egy ilyen ismerősöm sem ő meg már úgy néz ki,hogy a másodikat várja:)
2013. aug. 3. 17:25
 13/45 A kérdező kommentje:
Nem vagyok buta...nyilvàn gondolom nem hiàba pozitiv.csak gondoltam nem valószínü ,hisz a picike 8 hetes...egy alkalommal volt baleset..szóval nem lehetek biztos,úgy hittem...föleg h az elsövel majd fèl èvig pröbalkoztunk...
2013. aug. 3. 17:28
 14/45 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez még az előző baba. Nem ürülnek ki egyik napról a másikra a hormonok. De lehet rosszul tudom.
2013. aug. 3. 17:29
 15/45 A kérdező kommentje:
Huhhh...egyèrtelmü h pozitiv!!!!!!sajnos kidobtam,de lehet h mèg majd hnap is fogok egyet(ugye akk a legjobb,első vizeletböl)mert ezt nem hiszem el...mindent joo csinaltam nem lehet ez a baj,pontosan betartottam mindent...am köszi a vàlaszokat!
2013. aug. 3. 17:35
 16/45 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem itt baba van.Egyik ismerősöm szülés után 7 héttel esett ismét teherbe.

Mi van akkor ha 22 évesen anya ? :D

Én jövőhónapan leszek 19, és 16+3hetes kismama vagyok.És?Ha én felkészültnek érzem magam rá és tudom,hogy mindnet megtudunk neki adni?

2013. aug. 3. 17:38
 17/45 anonim ***** válasza:
47%
Még a szülés utáni 6 hetet sem tudtátok kivárni? Ne haragudj, de nagyon felelőtlenek vagytok. Nyugodtan le lehet pontozni, de ez a véleményem.
2013. aug. 3. 17:39
 18/45 anonim ***** válasza:
13%

Na igen, gondoltam h le leszek pontozva :D

3 gyerekes.

2013. aug. 3. 17:41
 19/45 Milagros ***** válasza:
30%
Nah akkor en is itt vagyok! 24 Eves vagyok es van egy 1 eves gyonyoru kishercegnom :) mi 2 evnyi probalkozas utan "estunk" teherbe.. nagyon nehezen, en azt hittem, hogy nem lehet gyerekem, es amikor letettem rola, nah akkor jott hala a jo istennek, amig elek halas leszek neki erte! Ha egyszer sikerult, onnan nincs meg allas! Ezen ne is gondolkozz h fel ev kellett, mert eleg 1 alkalpm is mar.. Ha nem szeretnel, es hat miert is szeretnel meg, amikor neked a picidre kell komcentralnod stb, akkor remelem, hogy nem lettel az, mert az abortusz az a vilagon a legeslegroszabb dolog. Kerj ido pontot nogyogyaszhoz! Az a legeslegbiztosabb! Lehet, hogy csak a hormonok.. jobb a biztos! Minel elobb hivd fel a dokit! Szurkolok!!!!!!
2013. aug. 3. 17:44
 20/45 anonim ***** válasza:
30%

Szia!

Édesanyám szülés után 6 hétre lett terhes a testvéremmel.

A világ legnagyobb butasága, aki azt mondja , hogy szoptatás alatt nem eshetsz teherbe.

A pozitív teszt, az kérlek pozitív. Főleg, ha egyértelmű!

Gondolom újra kismami lettél.

Hogy hány évesen anyuka? Kotródjon innen akinek ez szúrja a szemét. Nem a kor válogatja a jó anya szerepet.

Ilyen primitív látásmódban élni, bűn!

25 leszek januárban és 32hkm vagyok, kislányom lesz!

2013. aug. 3. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!