Szülés előtt teherbeestem?
Üdv, én meg Lili.
Most már legalább a neved is tudjuk :)
Igen, van ilyen. De cask 9 ilyen esetet regisztráltak eddig a világban.
Általában ilyenkor az egyiket császárral segítik világra, hogy a másik zavartalanul fejlődhessen.
szia!
én is olvastam orvosi szaklapban hogy egy nőnek két méhe volt, és így különböző időpontban adott életet a gyerekeinek. azt hiszem ha jól rémlik két hónap különbség volt a két gyerek között! és természetesen szülte meg őket! bár a későbbi baba koraszülött lett... valószínűsíthetően a másik szülés miatt!
Eltelt egy kis idő! Voltál orvosnál? Tényleg terhes lettél. Az én véleményem:
Volt már olyan a történelemben, amit a kérdező állít, de szülés előtt közvetlenül már senki nem eshet teherbe, jobban mondva, nincs rá példa, mert, ha meg is történik, akkor sajnos a nagyobb baba születésekor a kilökődik a pici is. Ez 100%-ban bizonyos!A kérdező esetében ezt biztos látták volna.Itt egy példa: Egyszer mutatták a TV-ben, hogy egy nő egyszerre adott életet két különböző apától származó babának, akik pár nap különbséggel fogantak. Több petesejtje termékenyült meg a nőnek egymás után. Ráadásul elég ledér nő is volt. Kedves Kérdező! A Te eseted teljesen normális. A szülés után sok nő érzi még mindig azt, mintha terhes lenne és sokan állítják, hogy mozog is a baba. Ez egy pszichés dolog, de biztos, hogy nem vagy terhes. Amúgy tényleg szülés után kicsit több a bélmozgás, ami teljesen olyan, mint a magzat mozgása. Sok boldogságot a picihez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!