Szülés előtt teherbeestem?
HA terhes lennél se éreznéd még mozogni! :D
Miért ahogy megszültél rögtön lefeküdtetek??? A gyermekágyas időszak is még csak most járt le neked nem???
Terhesen meg már ne is haragudj h a viharba tudnál teherbe esni??? Ez a kérdés totál kiakasztott így estére.
Amúgy meg szülés után nekem is volt néha olyan érzésem mintha vmi mozogna és csak a beleim voltak. Nem is értem h merülhetett fel benned ekkor a butaság?
Látod mennyire buta vagy? Tudod, mint említettem van egy 7 hetes kislányom, ővele éjszakázom elég sokat...
Ó nem fenyegetlen nem is kell félned nem harapok én, csak elegem van a kötekedő ősanyákból...
És tudod pontlecarom h mennyire tűnik "tinis" kérdésnek, érdekes az első válaszoló tudott normális választ adni...
És ne haragudj de nem fogok veled itt vitatkozni.
6-os vagyok. :)
Ne aggódj ilyenen ha volt is ilyen (soha nem hallottam róla de vmi extra méhe lehetett a nőnek :D ) veled biztos h nem történt meg. Akkor ha teherbe eshettél terhesség alatt akkor nem csak a végén hanem a közepén is sikerülhetett volna. Ilyen nincs egyébként. Valóban a bélmozgásokat érzed. Akár kézrátéttel is és egyebek! Ne is gondolj ekkora badarságra. :D
Úr isten!!Ez most komoly??Terhesen teherbe esni??
Ne viccelj már!!
Hát én sem szándékozom veled vitatkozni,de pl nem értem azt,hogy hogy jön a kérdésedhez az,hogy van egy 7 hetes kislányod aki miatt nem alszol 2 óránál többet..nem értem,hogy hogy jön most ide az,hogy mennyit alszol egyhúzamban..szerintem nem ez volt a kérdés!!
Amúgy meg nem én vagyok a buta,azt hiszem nem én írtam ekkora butaságot,hogy terhesség alatt teherbe lehet esni!!Kérdezz meg róla egy szülészt-nőgyógyászt,bele fog nevetni az arcodba!!Egy tininek egy ekkora buta kérdést még el lehetne nézni,de egy anyának már elég durva ez a feltételezés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!