Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtt teherbeestem?

Szülés előtt teherbeestem?

Figyelt kérdés
7 hete szültem és 3 napja valami mozog a hasamban. Ha ráteszem a kezem akkor azzal is érzem.
2013. júl. 7. 21:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
68%

Ne haragudj de ez tényleg baromság!!!!!

NÉHÁNY nő szerintem örülne annak hogy ha legalább egy baba össze jönne egyből a kisbabát ikertesója van benned csak később születik meg!!!!!

Már abban sem vagyok biztos hogy neked van babád, és nem csak egy tini vagy aki szórakozik minden ökörséggel és én nem firtatom tovább a dolgokat. ... OFF

2013. júl. 7. 22:44
 12/30 anonim ***** válasza:
69%

De gondolj már bele,komolyan. Ha tényleg lenne, ilyen szerinted túlélni az első baba születését az a magzat?

Inkább aludj egy kicsit és pihend ki magad.

2013. júl. 7. 23:01
 13/30 anonim ***** válasza:
76%
A beled kutyorog, a szerveid rendeződnek vissza az eredeti helyükre. Nem lehetsz terhes.
2013. júl. 7. 23:15
 14/30 anonim ***** válasza:
51%

Jaj, annyira sajnállak, hogy nem tudok rendesen kipihenni magad. Más összetenné a két kezét, ha végre lenne egy babája...

Egyébként jó nagy baromságot kérdeztél, mégis hogy eshettél volna teherbe terhesen? Azért gondolom tisztában vagy a biológiai folyamatokkal, ha már sikerült összehozni egy gyereket, nem?

Amúgy meg, ha én csak két órákat aludnék egy nap, akkor azt a kis pihenőidőt, ami megadatik, nem a gép előtt ülve tölteném - gondolom a pici alszik.

Egyszerűbb és okosabb lett volna, ha a dokidat kérdezed meg erről.

2013. júl. 7. 23:29
 15/30 anonim ***** válasza:
86%

Most őszintén! Szerinted ha terhes lennél, és valami lenne a hasadban, azt szüléskor nem vette volna észre a doki, amikor ellenőrizte, hogy minden kijött a méhedből? (Csak mert ha nem jön ki minden, abba bele lehet halni.)

Aludd ki magad, jót fog tenni.

2013. júl. 7. 23:35
 16/30 anonim ***** válasza:
84%
Volt rá példa a történelemben, hogy egy nő a terhessége alatt ismét teherbe esett, súlyos hormonális probléma miatt. DE! Ilyenkor az erősebb, idősebb, életképesebb magzat szépen szólva, elnyomja a gyengébbet, még a legelején. Szóval az a mozgásig el sem juthat. Konkrét részleteket én sem tudok, de ez nagyon kirívó eset volt, és valószínűségét tekintve, lényegében szinte lehetetlen, hogy megtörténhessen bárkivel. Nálad nyilvánvalóan az okozza a hasadban történő mozgást, hogy a szerveid és a beleid rendeződnek vissza a helyükre, és ezt érzed. Ez állítólag hasonló is lehet a magzati mozgáshoz, de teljesen normális és természetes jelenség a szülést követő hetekben.
2013. júl. 7. 23:42
 17/30 anonim ***** válasza:
52%

Semmivel nem írtam rosszabbat, mint a többiek, mégis 0%-ra lettem pontozva.

Aki hülyeséget kérdez, ne csodálkozzon, hogy ilyen válaszokat kap.

2013. júl. 8. 09:02
 18/30 anonim ***** válasza:
68%

Ha azt feltételezed hogy a szülés előtt (tehát több mint 7 hete) teherbe estél, mért nem mész orvoshoz? Így kb. 8-9 hetesen épp ideje lenne, nem igaz?

Vagy ezt a marhaságot az orvosnak azért nem szeretnéd elmonadani?!

2013. júl. 8. 09:51
 19/30 anonim ***** válasza:
65%
Könyörgöm.. te most a kialvatlanságtól írsz ilyen hülyeségeket? komolyan szegény gyereket sajnálom! Egyértelmű, hogy a szerveid igazodnak vissza a helyükre, valószínűleg azt érzed.
2013. júl. 8. 10:25
 20/30 anonim ***** válasza:
67%
KAMU!
2013. júl. 8. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!