Milyen a magzatvíz vizsgálat? Mit csinálnak meddig tart? Elindul e tőle a szülés? és hányadik héten történik?
Egy tüt szúrnak a hasba és azon keresztül szívnak magzatvizet.
Ultrahang segítségével nézik hogy ne menjen a tűhöz a baba.
Nem valószínű hogy beindul a szülés.
De kockázata van.
Ezért csinaljak csak 35 év felettieknél.
És ha valamit nem találtak rendben.
a kérdező sztem a terminustúllépéskor elvégzendő magzatviz vizsgálatra gondol, amikor azt nézi az orvos, h. tiszta-e.
ha akarja a doki beindul tőle a szülés TALÁN, ez esetben fáj a vizsgálat. ha csak a célnak megfelelően nézi, olyan, mint egy sima vizsgálat, nem fáj.
Szerintem is arra gondolt amit Zsófia írt. :D
Nekem volt olyan vizsgálatom nekem fájt kicsit. Vagyis eléggé kellemetlen volt :S Am meg pontosan nem tudom h csinálta a doki nem láttam :D :D :D
nekem viszont nagyon fájt..-és utána véreztem is.
A 2. terhességnél ettől a vizsgálattól jobban féltem,mint a szüléstől. ugyhogy még a vizsgálat előtt mondtam is a dokinak,hogy mennyire félek,és mondta hogy ha teljesen ellazulok,akkor nem lesz olyan rossz.végülis igaza volt. mert már csak kellemetlen volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!