Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet beindult a szülés? Vagy...

Lehet beindult a szülés? Vagy baj van? 37 hetes kismama vagyok menzi szerű görcseim vannak! A lepényem III. fokban érett, meszes! A ctg-m jó volt kedden! Vélemény?

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 17:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

beülsz egy kád kellemesen meleg vízbe és nézed, hogy a fájások csökkennek-e, vagy sem

ha csökken, ritkul, akkor jósló, ha nem változik/erősödik, akkor beindult

a mensis görcs lehet tágulás, jósló és vajúdás is, ez így kevés infó

2013. júl. 5. 18:02
 2/13 A kérdező kommentje:
Az nem lehet hogy leállt a lepényem és attól érzem ezt??
2013. júl. 5. 18:05
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
A méhnek abból a részéből származik a vérzés, ahol a lepény tapadt. A vér átjutva a méhszájon és a hüvelyen külső vérzést okozhat, vagy meggyűlhet a méhlepény mögött, rejtett vérzést okozva. A tünetek attól függenek, hogy milyen fokú a leválás és milyen fokú a vérvesztés (utóbbi lehet súlyos is). Tünetei: a hirtelen jelentkező, folyamatos vagy görcsös hasi fájdalom, a hasi nyomásérzékenység és a sokk. Az idő előtti lepényleválás az erekben általános vérrögképződéshez vezethet (disszeminált intravaszkuláris koaguláció), okozhat veseelégtelenséget és méhűri vérzést, különösen egyidejűleg preeclampsiás nőkben. Ha a lepény leválik, csökken a magzat oxigén- és tápanyagellátottsága.
2013. júl. 5. 18:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Nézd az időt, ha sűrűsödnek, erősödik (nekem az elsőnél nem voltak szabályos időközönként). Ha beindult akkor aludni sem fogsz tudni.
2013. júl. 5. 18:33
 5/13 A kérdező kommentje:
Vérzés nincs!!Akkor lehet mégis csak a lepénnyel van gond?Most mi tévő legyek!!??A görcs nem erős,olyan mint amikor menstruáltam!
2013. júl. 5. 18:35
 6/13 anonim ***** válasza:
hívd fel az orvosod.
2013. júl. 5. 18:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne pánikolj! 37 hetes vagy...vagy most vagy egy pár hét múlva szülni fogsz, ez tény. Olvasd el még egyszer mit írt az 1-es válaszoló és fogadd el a tanácsát!
2013. júl. 5. 18:41
 8/13 anonim ***** válasza:

csak elmondanám,hogy én ezt egy oldalról másoltam be tehát ha nem tetszik ott tessék lepontozni.........de azért köszi itt jó sok doki van látom

pont azért másoltam neki ide,hogy ne parázzon vérzése nincs

2013. júl. 5. 20:48
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. júl. 5. 21:23
 10/13 anonim ***** válasza:
na, végül mi lett? hogy vagy? vettél fürdőt?
2013. júl. 5. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!