Mensi szerű görcsök ês hasmenes ez a második napja. étkezésemm nem valtozott semmiben! Ez már a szülés közeledtét jelzi? 37 hetes km.
Szia.
Igen,ezek már jelezhetik a szülés közeledtét :) A mensi szerű görcs jóslófájás,a hasmenés pedig azért lehet,mert a szervezet öntisztulást végez a szülés elérkezése előtt :)
Könnyű szülést neked :)
9 hetes kisfiú anyukája
Tegnap keztem pakolni ma màr csak egy két aprosàgért kell elmennem...de nagyon izgulok màr....nem tudom mire szàmitsak..
Tudom ezt senki nem tudja...de màt nem tudok másra gondolni...lehet hogy mar egy het mulva kinnt lesz????Anyumnal es tesomnal sose jottek elobb a babak mint ahogy a kiirt napjuk volt....bar nem tudom ez jelent e valamit....mind1 a lênyeg h paràzok!!!!
Nincs kizárva, gyorsan szerezz be még mindent, ami kell. Azt hogy a rokonoknál hogy volt, nem jelent semmit. Ráadásul most jönnek mennek a durva frontok, az is sokban befolyásolhatja, hogy mikor jön a baba!
Könnyű szülést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!