Hétfőn a 40. hetet töltöm.2 napja érzek napi 9x-10x összehúzódásokat és menzi szerű tompa görcsöket, de a mi a legfurább, hogy elment az étvágyam és többet kell wc-re mennem (nem hasmenés, normál széklet). Szerintetek ezek szülés előjelek?
Bármikor elindulhat most már a szülés. Kitartás, sok erőt, és főleg egészséget kívánok nektek :)
(...és úgy kell nyomni, mint mikor wc-zik az ember.. ezt mindenkinek mondom, mert mikor szültem, két kismami is hasra nyomott, jól elpattogtak az erek a szemükben szegénykéknek.) A legjobbakat!!!
Én már 1 hete érzem ezeket a tünetetket. Sőt a baba feje már 2 hete be van ékelődve, a méhszáj nyitva. 1 hete voltam bent fájásokkal a kórházba, szépen ki is mutatta a ctg, de hazaküldtek mert nem voltak elég erősek, aztán estére elmúlt. nekem napi szintem van, hogy 30-40 jó erős jósló és keményedés van. Sajnos nem jelent ez semmit:( Pedig nálam már harmadik baba.
38hkm.
Nekem is 3. baba :) és 38. hetes vagyok. Hétfőhöz egy hétre kell befeküdnöm a kórházba, mert valószínűleg most is császárral fogok szülni. Gyakran keményedik nekem is a pocak.
Nektek mi lesz, kislány vagy kisfiú? Mi lesz a neve??
Gratulálok, könnyű szülést és nagyon sok boldogságot a babához!
Nekünk is kisfiú, Dániel lesz a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!