Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek hasmenésük volt...

Akiknek hasmenésük volt szülés előtt!?

Figyelt kérdés

Olvastam itt néhányotoknál,hogy több hétig hasmenésetek volt a vége felé,majd szülés előtt x nappal vagy egy héttel elmúlt.

Meg tudnátok nekem mondani,hogy onnantól számítva ahogy vissza állt a normális kerékvágásba a széklet állapota,mikor születette a baba?

2013. febr. 26. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:

A szülés előtti napokban,( semmi esetre sem hetekkel korábban, mert az nem normális állapot )sokan tapasztalnak hasmenést, hányást, és olyan tüneteket, mint ha influenzájuk lenne, természetesen a láztól eltekintve. Erre általában azt szokták mondani, hogy "tisztítja magát" a szervezet a baba érkezése előtt. Ilyenkor még egy kis testsúly csökkenés is előfordulhat, ami már inkább használ, mint árt:)

A terhesség vége felé jelentkező hasmenést, "jelzésként" is szokták értelmezni, hogy már valóban csak néhány nap van hátra, de ez mindenkinél más.

2013. febr. 26. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Két gyerekem van, mindkettőnél a fájások kezdetétől jött a "hasmenés". Ez inkább gyakoribb wc-re rohangálást, kis adagokat (bocsánat) jelent, nem azt a híg, normál értelemben vett hasmenést.

Szülés után pár napig nem volt semmi, talán a hegek/fájdalom miatt nem mertem nyomni, inkább megvártam, amíg nagyon kellett.

Figyelj oda az étkezésre, már csak a tejcsi miatt is, és akkor ezzel a részével sem lesz semmi gond.

2013. febr. 26. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem délelött 10-11 között kijött a nyákdugó,onnantól kezdve kb 6x voltam wc-n nem hasmenéssel,csak lazább széklettel...este 11-re mentünk be a kórházba 4-5 perces fájásokkal és hajnali 3:30kor megszültem!Másnap napközben én már voltam wc-n,átlagosnak mondható széklettel!
2013. febr. 27. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!