Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan másnak is, hogy úgy...

Van olyan másnak is, hogy úgy érzi pisilni kell, mégis alig jön valami? A napokban nyomásérzést érzek a hólyagon, más tünetem nincs.18km

Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Hasonlo cipoben jarok. Rohantam is dokihoz vizeletmintara, nehogy gyulladas legyen, de mint kiderult csak a babo ul a holyagomon. Szoval nyugi.Jo babavarast.
2009. okt. 17. 14:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

30 hetes vagyok, és szinte végigpisiltem az eddigi terhességemet.

Az első 3 hónapban azt mondták ez természetes.

Aztán, hogy csücsül a baba. (UH alatt is élvezettel rugdosta a hólyagom.)

Most már fejjel van lefelé, de ha mozog (szerencsére elég sokszor), úgy érzem folyamatosan pisilnem kell.

Persze minden vizeletvizsgálat negatív.

Sztem ha nem csíp, más tüneted nincs, akkor a babád tréfál meg. Boldog babavárást

2009. okt. 17. 15:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen, pont 18 hetesen. aztán egyszer csak éjszaka nem bírtam felállni a wc-ről, mert folymatos vizelési ingerem volt. Elkezdett felszökni a lázam, azonnal mentem az ühgyeletre, ott kaptam injekciót. Reggel nőgyógyász, elküldött uh-ra, ahol kiderült, hogy tágulat van a jobb vesémbe, ami ilyenkor bizonyos fokig normális és okoz vizeletpangást.

Kaptam gyógyszert, beszedtem. Aztán hol jobb volt, hol rosszabb. 20 hetesen ugyanúgy elkezdődött a pangás, reggelre hánytam és folyt az orrom vére, emellett majd leszakadt az egész derekam. Újra orvos, újra urológia, újra uh. Ekkor már 38.5 volt a lázam.Azt tanácsolták, hogy ha súlyosbodna azonnal menjek be, katheterezni fognak. Estére 39.4-es lázzal irány az sbo, megkathetereztek, egy hét kórház következett, a cső még mindig fent van, szülés után távolítják el. Elnyomódott a vesevezetékem.

Ezt nem elrettentés képpen írom neked, csak azért, hogy nagyon figyelj oda, ha a fenti jelek bármelyikét tapasztalod azonnal szólj a dokidnak, mert jobb az ilyet elkerülni, hidd el.Ha nem múlik el szólj a dokidnak, hogy mi van és ne hagyd magad lerázni " ilyenkor ez természetes" szöveggel. Nekem majdnem elment emiatt a baba(vagyis a láz és a gyulladás miatt).

2009. okt. 17. 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

tejóég, de hányszor! felálltam a wc-ről, kézmosás,de már rögtön kellett újra. visszaülök. kijön két csepp.

oké. elindulok a hálóba punnyadni, érzem, hogy megint kell.

nem voltam felfázva, csak a baba nyomta a húgyhólyagom folyamatosan. azóta javult, elmászkált szerencsére a hólyagom környékéről, helyette kapok izmos kis rúgásokat, hogy nehogy elfelejtsem már, hogy ő azért ott van. :)

2009. okt. 17. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegeskedj emiatt, növekszik a babád és nyomja a hólyagot.

Sajnos ez a tünet nálam is megvolt, és még most is meg van, csak most már éjszakai őrjáratozásom is egyre gyakoribb.

Ahogy nő a babó ez egyre sűrűsödni fog.

Boldog babavárást!

30 km.

2009. okt. 17. 18:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Teljesen kiborít ez...hiszen nem tudom mikor menjek wcre. Állandóan érzem a nyomást. Ugye nem lesz ez végig így?
2009. okt. 19. 06:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! A 30. héten még én is nagyon sokat jártam pisilni.Mostanra javult valamit.Kitartás hátha neked is jobb lesz.Üdv: 32 hetes km.
2009. okt. 19. 08:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Vizeletet megnézték, rendben van. Csak ezt az érzést meg kell szokni... nem könnyű
2009. okt. 19. 10:05
 9/9 anonim ***** válasza:
22 hetes vagyok es nallam is ugyan ez a helyzet. Raadasul meg dolgozom es a wc nincs kozel az asztalomhoz. :) Tegnap este egy ora leforgasa alatt 3-szor voltam wc-n.
2009. okt. 20. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!