Minek neveznétek engem? Felelőtlen, vagy önző? Vagy jól döntök?
Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok. A párommal nem felhőtlen a kapcsolatunk 1 hónapja úgy is mondhatnám hogy már nem vagyunk szerelmesek egymásba, nem iszik, meg nem csal és én sem őt természetesen, de valami nem megy. 6 hónapig próbálkoztunk a babával, és a sors fintora hogy mire megromlott a kapcsolat akkor sikerült a baba. Szerinte vetessük el, és ha rendbe jött a kapcsolat próbálkozzunk újra, ha meg nem akkor szétmegyünk és mindenki megkeresheti a "párját". Én egyszerűen képtelen vagyok az abortuszra, nem tudok ilyet tenni. De az őszinte igazság az hogy valami végérvényesen megromlott kettőnk közt, de én szeretném ezt a babát. Mit tanácsoltok? Ugye nem vagyok önző?2009. okt. 13. 14:56
21/21 anonim válasza:
Véletlenek nincsenek! Valami oka van annak hogy most lett az a baba. De egy nő szerintem csak úgy szüljön ha úgy érzi egyedül is megbirkózna a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!