Minek neveznétek engem? Felelőtlen, vagy önző? Vagy jól döntök?
Ne foglalkozz senkivel, ha akarod ezt a babát, akkor hajrá :)
A /félig-meddig már csak Volt/ párodnak vállalnia kell a felelősséget, ha csak anyagilag is.
Te pedig szépen kismamaként kezdesz új életet :)
Sok boldogságot kívánok, és hogy tényleg ne törődj mások véleményével, csak Magatokkal!
Nem tudom mennyi idős vagy, azt sem, hogy milyenek a körülményeid, DE gondold végig mielőtt bárhogy is döntesz.
- van aki segíteni fog? pl szüleid, családod, mert egyedül piszok nehéz lesz, főleg az elején.
- mennyire biztos az anyagi háttered, van-e/ lesz-e hol laknotok a babával?
- tudod-e egyedül is biztosítani kettőtöknek azokat a dolgokat, amire szükségetek ehet?
Nem azt szeretném sugallni, hogy csak az abortusz a megoldás, én is éppen babát várok, ,de én egyedül -mondjon akárki akármit- nem vállalnám, ha nem lenne tuti, hogy minden rendben lesz anyagilag legalább.
Bárhogy döntesz, a te döntésed és felelősséged lesz, én nagyon sok boldogságot kívánok neked az életben.
Szia!
Arra még nem gondoltál, hogy nem a "semmi" miatt jött épp most a baba?
Mi is hasonló helyzetben voltunk a párommal, 5 évig próbálkoztunk a babával sikertelenül.Végül szétváltak utjaik.Egy idő után keresni kezdett...egymásba gabalyodunk, és hihetetlen, de teherbe estem.
Egyébként csak azt mondhatom, hogy ha belül a szivedben, akarod, szereted azt a kis jövevényt aki a pocidban fejlődik, akkor ne hallgass senkire aki az abortusz mellett van. Persze akkor ha egyedül is tudod őt vállalni, vagy ha lesz segitséged .
Szép napot!
Én abszolúte abortus ellenes vagyok. Hiszem, hogy nem véletlenül érkeznek közénk ezek a kis "lelkek" akkor és oda amikor és ahova.
Mielőtt abortuszra készülsz és erős idegzetű vagy, nézd meg ezt a videót:
Nálam is akkor történt a csoda, amikor már kihűlt a kapcsolat, és a váláson gondolkodtunk.
Amúgy meg akartátok ezt a babát, és ő jött a hívásotokra.
Könyörgöm hagyjátok már azt a r.hadt videot. Kedves utolsó. Ha nem lesz neki mit enni adni, Te megeteted a Te pénzedből? Vagy csak ítélkezel az abortuszt vállalók felett? Fogsz neki ruhát venni??? Nem a TE felelősséged, nem a TE életed.
Bocsi az offért, de már nagyon idegesítenek ezek a felelőtlenül agyba-főbe szülő/szülesztő emberek.
Szerintem ezt mindenképp a Pároddal kell megbeszélned. Bár elég sokat elmondd róla, hogy majd lesz másik baba....Kedves.... Egyébként már mindent elmondtak fölöttem. Remélem jól döntesz. De a pasid ettől függetlenül nem fogok visszakapni, egy gyerek nem hozza rendbe a kapcsolatotokat.
Örültem,hogy végre egy kérdés normális és kedves válaszokkal!
Nem szeretném,ha abortusz-vitába menne át,olyan jó érzés volt,hogy a legtöbben sok boldogságot kívántak!
Gondolom,ha arra lett volna kiváncsi,kinek mi a véleménye a pár hetes magzat ember-e,akkor rákeresett volna egy olyan kérdésre,de érződik a fájdalom,a tanácstalanság,nehéz helyzetben van szegény kérdező.
Lehet,hogy már el is döntötte,mi lesz...
A párod maximálisan önző!!!!!
Csak a saját kényelmét nézi.
1-2 hónap alatt nem mehet tönkre egy kapcsolat. Nincs vmi megoldás?
Beszélgettetek már erről?
Fél éve még babát terveztetek és sikerült!
A tervezésből arra következtetek, hogy minden ok volt.
Nem értem ezt az embert, ez nem az Eötvös cirkusz, hogy van másik.....emberéletről dönt, akit ő nemzett. Saját vére és eldobja, mert most éppen nem lángol a kapcsolat, csak parázslik?
Minden kapcsolatban vannak mélypontok, de ha igazán akarjuk ki lehet láballni belőle.
Ahhoz, hogy közeledni tudjunk egymáshoz, néha el kell távolodni.
Sajnállak, hogy ilyen párod van.
Ha a szüleid támogatnak, dönts szíved szerint, a baba mellett.
A legnagyobb csoda a világon, nekem már van és sajnos veszítettem is el, szörnyű érzés.
Lehet, ha elveteted, soha nem fogod megbocsátani magadnak, mert mindig benned lesz, hogy volt egy babaám, akit nem ismerhettem meg.
A kérdező véleményeket akart, és bocs érte, hogy én abortusz ellenes vagyok. Egyébként nem szülesztenék mindenkit agyba-főbe. Mindenki ítélkezzen a saját sorsa felett.
Nekem kb. 11 évembe telt, míg lett saját babám. És ezt is el akarták tőlem venni, mert azt mondta a doki, hogy nincs szívhangja és hogy ez spontán vetélés. Készüljek fel a műszeres befejezésre(ergo ua., mint egy abortusz). Még jó, hogy nem nyugodtam bele és kerestem egy másik dokit. AZóta 19 hetesek vagyunk.:)
És bocs, hogy van véleményem. Egyébként nem tartom önzőségnek sem azt, ha megtartja, sem azt, ha elveteti. Ezt a kedves kérdezőnek kell eldöntenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!