Mit gondoltok, nagyon felelőtlen lennék? Ma vagyok 39 hetes terhes és holnap van a keresztanyám esküvője . Nem tudom el merjek -e menni? Tölünk 110 km-re laknak.
Mennék is meg nem is :-)))
Az ő részéről csupán mi lennénk a párommal csak családtagok. És persze ha elfáradok mennék pihenni , aludni.
Én 39 hetesen már biztosan nem utaznék ennyit.
Igaz lehetőségem sem volt rá.Az egyik gyerekem 36 a másik 39 hétre született.Ezért ez a véleményem,hogy nem indulnék útnak.
Igen a csomagot mindenképpen vinném
és a keresztanyám mondta ha esetleg ott szeretne a baba érkezni van ismerőse a kórházban.
Egyébként itthon nincs fogadott dokim csak szülésznőm.
És első baba nem gondolom hogy pár perc alatt meglesz - ha esetleg ott indul be. Lehet még arra is lesz időnk hogy visszajöjjünk ide pestre.
Az ut kb 1 - 1 és fél óra.
Szia! Szerintem nyugodtan menj el ha akarsz, úgy látom minden szükséges óvintézkedést megtettél, csomag, ismerős a kórházban, pihenési lehetőség stb.
Én is azt gondolom hogy csodaszámba megy, ha az első fájásoktól számítva néhány órán belül baba van anyuka kezében, szóval ha esetleg beindulnának a fájások vagy elfolyna a magzatvíz (mint a filmekben), akkor is lesz néhány órád hogy odaérj a saját kórházba, de arra mindenképp lesz idő hogy a fogadott szülésznőd telefonon eligazítson a teendőket illetően. Van aki eleve is egy órát utazna a nagy forgalomban, dugókban a kórházba menet!
Jó szórakozást!
Jó mulatást
Szia! Az utolsó két hozzászólóval értek egyet.
Jó szórakozást :)
Szia! Én is azon a véleményen vagyok, mint a többiek, de ha a magzatvíz elfolyik, ne utazgass, hanem mentőt hívjatok azonnal!
39+4 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!