Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok, nagyon felelőtl...

Mit gondoltok, nagyon felelőtlen lennék? Ma vagyok 39 hetes terhes és holnap van a keresztanyám esküvője . Nem tudom el merjek -e menni? Tölünk 110 km-re laknak.

Figyelt kérdés

Mennék is meg nem is :-)))

Az ő részéről csupán mi lennénk a párommal csak családtagok. És persze ha elfáradok mennék pihenni , aludni.

2009. szept. 11. 07:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos elmennék és szórakoznék egyet :) Gondolom van kórház arrafele is, ha elmenne a magzatvíz. Ha pedig csak fájások vannak, akkor bőven hazaértek! Csak legyen nálad a csomagod! És a férjed ne igyon, hogy képben legyen, és tudjon vezetni :)

Ez egyáltalán nem felelőtlenség, nem beteg vagy, hanem terhes! És milyen jó lenne azt mesélni a gyerekednek majd, hogy táncolás közben jött rád a szülhetnék :)

2009. szept. 11. 09:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem is nyugodtan menj el! Ha bármi lenne is, ott is van kórház! Vagy tényleg esetleg vissza is érnétek Pestre!
2009. szept. 11. 09:55
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek , aranyosak vagytok.

Azt hiszem elmerészkedek :-)

És megirom majd hogy mi volt ....

2009. szept. 11. 11:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Várjuk a beszámolót! :)
2009. szept. 11. 17:41
 15/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Egyben és épségben hazaértünk .

Kicsit elfáradtam de minden rendben volt.

Még táncoltunk is a kis hercegemmel :-)))

2009. szept. 14. 07:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy minden rendben volt!

Most egy ideig nemigen lesz lehetőséged ilyen kikapcsolódásra, épp jókor jött :)

Kellemes utolsó napokat kívánok, aztán könnyű és gyors szülést!

2009. szept. 14. 07:38
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

9:51 vagyok!

Örülök, hogy klassz volt!!!! Látod, jól tetted, hogy mentél :)

2009. szept. 14. 14:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Most már lassan a babádat várjuk :))
2009. szept. 15. 21:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Na nagy pocakal hogy huztad ki terheséget? szülésre esküvőre kiváncsi lennék 2 éve hogy volt ez
2011. jan. 6. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!