Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyan kismamák...

Vannak itt olyan kismamák vagy anyukák, akik egyszer sem hánytak?

Figyelt kérdés

8 hetes vagyok,és még egyszer sem hánytam. Hányinger az van,de ennyi. Félek, h minden rendben van e. Jövő héten megyek vissza a dokihoz.

Simán beveszem a terhesvitamint is, étvágyam is van. Vannak ételek,amiket már nem tudok megenni,de van olyan,amit előtte nem szerettem,és most már megeszem

( gomba :) )

Jól van ez így nálam?

Köszönöm

2013. jún. 23. 21:23
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Én egyszer sem hánytam, még hányingerem sem volt. Nem voltam rosszul a szagoktól és csak a hamburgert nem kívántam, minden más jöhetett. Olyan sem volt, amit azelőtt nem szerettem és a terhesség alatt megszerettem volna. A terhességem problémamentes volt és makk egészséges babám született pontban a 40. hétre. Ne aggódj ha nem hánysz, örülj neki, hogy megúszod ezt a kellemetlenséget! :)
2013. jún. 24. 08:47
 22/26 anonim ***** válasza:
Én csak a 9. héttől émelyegtem, hányni csak párszor. Nekem a dokim azt mondta hogy nem baj ha vannak terhességi tünetek mert több a hormon. Végül is ez okozza.
2013. jún. 24. 09:46
 23/26 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát!! :) Megnyugodtam.

:)

2013. jún. 24. 12:41
 24/26 anonim ***** válasza:
Én sem hánytam. Nálam nem igazán reggel, hanem úgy du. 3 körül jelentkezett egy kicsi émelygés, rosszabb közérzet, de hamar elmúlt.
2013. jún. 24. 14:36
 25/26 anonim ***** válasza:
3gyermek, sosem hánytam
2013. jún. 24. 22:51
 26/26 anonim ***** válasza:
Én egyszer sem hánytam, kívánós sem voltam különösebben, de a tojástól megundorodtam... A szülés után viszont megint megszerettem:D
2013. jún. 25. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!