Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukak es kismamak! Akit...

Anyukak es kismamak! Akit fekvesre iteltek a terhesseg folyaman hogy birtatok/birjatok?

Figyelt kérdés
31 hetes vagyok es 6 hetet fekudnom kell. Ez a 3. nap de meg nagyon soknak tunik ez a 6 het. Ki hogy birja/birta? Mennyit kell/kellett fekudnotok?
2013. máj. 31. 11:22
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja es kinek miert kell/kellett fekudnie? (En kemenyedek azert kell fekudnom)
2013. máj. 31. 11:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a 29. héttől voltam fekvésre ítélve, mert kinyílt a méhszáj, voltam bent kórházban visszatartáson is. Nagyon nagyon nehezen bírtam, tehetetlennek éreztem magam, nem találkoztam senkivel, be voltam zárva, nem volt könnyű. Aztán erőt vettem magamon, és kitaláltam olyan dolgokat, amikre amúgy sosem volt időm, türelmem, energiám. Megtanultam horgolni, horgoltam a kisfiamnak takarót, kiszoknit (youtube-on nagyon sok jó video van lépésről lépésre), sorozatokat néztem, elvoltam. Én a 35. héten felkeltem, végül 37. betöltött héten született meg makk egészségesen a kisbabám. Kitartást!!!
2013. máj. 31. 11:28
 3/10 anonim ***** válasza:
A 7. héttől a 19. hétig feküdtem, mint egy darab fa, csak a mosdóba mentem ki, de azt is háromszor meggondoltam. Ebből 3 hét kórházban volt. A 19. héttől a 37. hétig már a nappaliban feküdtem a tévé előtt. Utána szülésig a kórházban feküdtem. Hogy bírtam? Mindig arra gondoltam, hogy ha már 6 évet vártam a babára, akkor ez a 7-8 hónap fekvés semmi.
2013. máj. 31. 11:31
 4/10 anonim ***** válasza:
En 8 hetet fekudtem, 5-13. hetig, mert a 11. hetig folyamatosan vereztem. Nem is tudom, utolag szinte olyan, mintha nem is lett volna. Teveztem, olvastam es itt logtam. Neha jottek latogatok. Amikor mar felkelhettem, de ugye nem dolgoztam jobban unatkoztam. Felkeltem reggel es arra gondoltam, jo de akkor most mit csinaljak?! Legyengultem a fekvestol, mostanra mar osszeszedtem magam, igy hogy tobb energiam van, mar jobb. Kitartas! Hamar elmegy. Olvass konyvet, vagy ilyesmi. Nemsokara a karodban tarthatod es minden rendben lesz! 18hkm
2013. máj. 31. 12:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Az elején 5 hetet, a végén 4 hetet kellett feküdnöm,az elején még fürdenem is csak gyors tusolással lehetett,és kánikua,40 fok volt.

Neteztem (laptopot ne tedd hasadra),könyveket olvastam ki,nagymamám unatkozik,őt napi 1 órára felhivtam (upc,ingyen),itt válaszoltam meg kismillió idétlen kérdést,kötöttem pár sálat (karácsonykor azt kapott mindenki),megszámoltam az összes alig látható hajszálrepedést a plafonon...

2013. máj. 31. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de a sok fekvés nem trombózis veszélyes? Erre kaptatok valamit? Illetve így hogy előztétek meg a sok hízást? Az ember hajlamos unalmában enni:(
2013. máj. 31. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Trombózis veszélyes persze,de a vetélésnek nagyobb esélye lett volna mint a trombózisnak.Nem kaptam trombózis ellen semmit kifejezetten.

Hízás volt ami legkevésbé érdekelt,első a baba volt,20 kilót hiztam,szülés után lement mire 1 éves lett a lányunk,pedig 8 hónapig szoptatás mellett nem fogyókúráztam.

2013. máj. 31. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja trombozisveszelyes, de en se kaptam ra semmit. En a 15. hetig 3 kg-ot hiztam, nem tragikus, de ez azert felesleg. Azota semmit nem hiztam, most aktivabb vagyok, tornazok is. 18hkm
2013. máj. 31. 14:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem csak 3 hét fekvés lesz összesen a 35. héttől a 37. végéig. Már csak 6 nap. :) Túl sok a jóslófájás nagyon nagy Mg-adag mellett is, ezért a fekvés.

Azt hittem, rosszabb lesz. Könyveket olvasok (váltogatva a vicces regényeket a babakönyvekkel), befejeztem egy hímzést, amit még tavaly karácsonyra szántam valakinek, játszom egy ezeréves számítógépes játékkal (ha már tini koromban nem jöttem rá a lényegére), és igyekszem besegíteni férjemnek abban, amiben fekve is tudok. Elég gyorsan eltelnek a napok, és röhejesen hangzik, de néha azt érzem, hogy nincs időm mindenre, amit szeretnék.

Eddig nagyon aktív voltam, és most kicsit tartok attól, hogy a sok fekvésben elvesztem az állóképességem, ami pedig kéne a szüléshez. :(

2013. máj. 31. 14:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem az első három hónapot kellett hematóma miatt végig feküdnöm és csak fokozatosan térhettem vissza az "életbe" Kibírtam, mert volt ami ösztönözzön :) én reggel felkeltem, reggeliztem-az ágyban, majd lefeküdtem és kb minden nap aludtam 10-től 13-ig. Maga a menyország volt, hogy hetente mennem kellett a dokimhoz uh-ra :)

Kitartás!! 27 hkm

2013. máj. 31. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!