Anyukak es kismamak! Akit fekvesre iteltek a terhesseg folyaman hogy birtatok/birjatok?
Az elején 5 hetet, a végén 4 hetet kellett feküdnöm,az elején még fürdenem is csak gyors tusolással lehetett,és kánikua,40 fok volt.
Neteztem (laptopot ne tedd hasadra),könyveket olvastam ki,nagymamám unatkozik,őt napi 1 órára felhivtam (upc,ingyen),itt válaszoltam meg kismillió idétlen kérdést,kötöttem pár sálat (karácsonykor azt kapott mindenki),megszámoltam az összes alig látható hajszálrepedést a plafonon...
Trombózis veszélyes persze,de a vetélésnek nagyobb esélye lett volna mint a trombózisnak.Nem kaptam trombózis ellen semmit kifejezetten.
Hízás volt ami legkevésbé érdekelt,első a baba volt,20 kilót hiztam,szülés után lement mire 1 éves lett a lányunk,pedig 8 hónapig szoptatás mellett nem fogyókúráztam.
Nekem csak 3 hét fekvés lesz összesen a 35. héttől a 37. végéig. Már csak 6 nap. :) Túl sok a jóslófájás nagyon nagy Mg-adag mellett is, ezért a fekvés.
Azt hittem, rosszabb lesz. Könyveket olvasok (váltogatva a vicces regényeket a babakönyvekkel), befejeztem egy hímzést, amit még tavaly karácsonyra szántam valakinek, játszom egy ezeréves számítógépes játékkal (ha már tini koromban nem jöttem rá a lényegére), és igyekszem besegíteni férjemnek abban, amiben fekve is tudok. Elég gyorsan eltelnek a napok, és röhejesen hangzik, de néha azt érzem, hogy nincs időm mindenre, amit szeretnék.
Eddig nagyon aktív voltam, és most kicsit tartok attól, hogy a sok fekvésben elvesztem az állóképességem, ami pedig kéne a szüléshez. :(
Nekem az első három hónapot kellett hematóma miatt végig feküdnöm és csak fokozatosan térhettem vissza az "életbe" Kibírtam, mert volt ami ösztönözzön :) én reggel felkeltem, reggeliztem-az ágyban, majd lefeküdtem és kb minden nap aludtam 10-től 13-ig. Maga a menyország volt, hogy hetente mennem kellett a dokimhoz uh-ra :)
Kitartás!! 27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!