Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek nem ajánlott terhesség...

Akinek nem ajánlott terhesség alatt a szex, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Maszturbáltok? Az orgazmustól nem lehet baj?
2012. jún. 12. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:

szia! mi elvagyunk tiltva, én remekül bírom :) nem is ekörül forognak most a gondolataim, inkább a baba körül. kb. a 18. hétig kívántam, hogy legyen orgazmusom, de azóta már azt se.. nem tud felizgatni semmi :( mondjuk nem is szabad! furcsa, de tényleg nem hiányzik, ellentétben a párommal.. :) őt eléggé sajnálom, de még egyszer sem hisztizett, na meg azért szoktam segíteni rajta.. :))

de egyébként ha el vagy tiltva, akkor ne masztizz, mert az is árthat.

25 hkm

2012. jún. 12. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 12.hétig nem ajánlotta a dokim mert volt már egy missed-ab-om.Azt mondta orgazmusom se lehet és nem élvezhet belém a párom mert méhösszehúzódást okoznak ezek.Nekem most amúgyis csökkent a libidóm.A páromat természetesen kielégítem.Kis behatolás is történt de azt is óvatosan és nem belém élvezett.Ennél pontosabban már nem tudom megfogalmazni :) Most a 8.héten járok.Te?
2012. jún. 12. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Az orgazmustól is lehet baj, méhösszehúzódásokat okoz.

Nálunk ez úgy van, hogy nem is kívánom, de ha tudat alatt mégis, szokott álmomban orgazmusom lenni. :)

32hkm

2012. jún. 12. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Mi nem vagyunk eltiltva, de én nem kívánom egyáltalán. Álmomban nekem is szokott orgazmusom lenni és az olyan de olyan jó, hogy más már nem is hiányzik. :D Csak a páromat sajnálom, de én is szoktam rajta segíteni. :)

17 hk

2012. jún. 12. 15:43
 5/9 anonim ***** válasza:
De az álombéli orgazmus csak álomba szövődött,vagy igazából is megtörténik? Mert ha az utóbbi az nem jó! Hogy lehet ezt megkülönböztetni? Csak mert nekem is volt ilyen és azt hiszem álmodtam de olyan élethű volt. (második voltam)
2012. jún. 12. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi csak a 12 hétig voltunk eltiltva de utána se nagyon mertük, merjük. Csak éppen hogy. De a párom igyekszek én is kielégíteni.
2012. jún. 12. 16:20
 7/9 anonim ***** válasza:

3.vagyok. Én nemcsak álmodom, hanem tuti át is élem, mert arra szoktam ébredni, hogy bekeményedik a hasam. Tényleg nagyon jó érzés, de ez ellen nincs mit tenni. Az álmaimat nem tudom befolyásolni!

32hkm

2012. jún. 12. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát nem is :) De akkor az "álombéli" orgazmus is ugyanolyan rosszat okoz.Ennyi erővel 3 hetente összebújok a párommal is :) Na de nem,inkább hallgatok az orvosra.
2012. jún. 12. 18:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, az álombeli orgazmus is ugyanolyan méhösszehúzódásokat okoz...

De ha még össze is bújnánk... Elég ezeket is kibírnom, talán nem okoz nagy bajt, nincs túl sűrűn. Utána fájdogál a hasam. :(

32hkm

2012. jún. 12. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!