Akinek nem ajánlott terhesség alatt a szex, hogy bírjátok?
szia! mi elvagyunk tiltva, én remekül bírom :) nem is ekörül forognak most a gondolataim, inkább a baba körül. kb. a 18. hétig kívántam, hogy legyen orgazmusom, de azóta már azt se.. nem tud felizgatni semmi :( mondjuk nem is szabad! furcsa, de tényleg nem hiányzik, ellentétben a párommal.. :) őt eléggé sajnálom, de még egyszer sem hisztizett, na meg azért szoktam segíteni rajta.. :))
de egyébként ha el vagy tiltva, akkor ne masztizz, mert az is árthat.
25 hkm
Az orgazmustól is lehet baj, méhösszehúzódásokat okoz.
Nálunk ez úgy van, hogy nem is kívánom, de ha tudat alatt mégis, szokott álmomban orgazmusom lenni. :)
32hkm
Mi nem vagyunk eltiltva, de én nem kívánom egyáltalán. Álmomban nekem is szokott orgazmusom lenni és az olyan de olyan jó, hogy más már nem is hiányzik. :D Csak a páromat sajnálom, de én is szoktam rajta segíteni. :)
17 hk
3.vagyok. Én nemcsak álmodom, hanem tuti át is élem, mert arra szoktam ébredni, hogy bekeményedik a hasam. Tényleg nagyon jó érzés, de ez ellen nincs mit tenni. Az álmaimat nem tudom befolyásolni!
32hkm
Igen, az álombeli orgazmus is ugyanolyan méhösszehúzódásokat okoz...
De ha még össze is bújnánk... Elég ezeket is kibírnom, talán nem okoz nagy bajt, nincs túl sűrűn. Utána fájdogál a hasam. :(
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!