Nem ajánlott, vagy szigoruan tilos terhesség első trimeszterében dohányozni, kávét fogyasztani?
Miért kell lepontozni a másikat azért mert más a véleménye? És ha az anyukája dohányzott vele akkor mi van? Vagy ha más szív el egy két szál cigit?
Ti se vagytok tökéletesek ,nektek is vannak rossz szokásaitok. Ennyi erőből mindenért le kéne nézni a másikat. Undorítóak vagytok. Ha nem tetszik a másik élete vagy a válasza akkor menj tovább, és a kérdező majd eldönti ,hogy kielégítette e válaszadó a kérdését vagy sem!!!
A cigaretta tilos, a kávé napi max egy pohár tejeskávé.
Ja, ezt sokan nem tudják: akik nem tudják letenni a bagót, azzal védekeznek, hogy a "dokim mondta hogy inkább szívjak kevesebbet, minthogy a hiánya idegeskedést okozzon" - a cigi akkor is veszélyes, ezt azoknak a kismamáknak mondják a dokik, akin látják, hogy ez aztán letenni nem lenne képes, ezért inkább ezzel a dumával veszik rá, hogy legalább kevesebbet szívjon.
Ja, az ilyen hogy "anyám cigizett és nem lett bajom" annyit jelent, hogy anyádnak mákja volt. De attól még a cigaretta terhesen állati nagy károkat okozhat a magzatnak.
De mióta normális a cigaretta terhesen? Mi az hogy hátrébb az agyarakkal? Már bocs de aki a saját gyerekét mérgezi, a tüdejét teleszívja kátránnyal és nikotinnal, azt hogy lehet egy lapon említeni azzal, aki nagyobb étkű?
A nagyobb étvágy egyenértékű egy értelmes, intelligens ember számára, mint a kátrány, nikotin, stb.???
Utánaolvastál te egyáltalán, hogy egy slukk bagóból mennyit kap a magzat?
Komolyan olyan felelőtlen emberek képesek osztani az észt hogy megáll az eszem. Nem tudom felfogni, hogy valakinek hogy lehet fontosabb egy ro.hadék szál cigi mint a saját gyerekének egészsége?
Mondom mindezt úgy, hogy terhesség előtt nagy bagós voltam. De a gyerekem NEKEM fontosabb volt mint a cigi. Úgyhogy hátrébb az agyarakkal annak, akinek nem!
Kávézni lehet, a hirtelen vérnyomás leesést lehet vele elkerülni. Le akartam tenni a kávét, de ezt mondta a doki. Amikor ismét rendesen kávéztam, akkor nem voltam szédülős.
Cigiről vélemény: Tény, hogy a cigaretta káros. De, ha valaki nem úgy füstöl, mint egy gyárkémény, és annyira csökkenti, amennyire csak tudja, akkor az is pozitív.
Inkább, mint a stressz, vagy az alkohol.
Kedves lepontozottak! Remélem, egy zöld kézzel tudtam segíteni, köszönöm a véleményt, nekem valóban hasznos volt. De ez ne zavarjon titeket. Én már többször hallgatok a lepontozottak véleményére, mert azok valódi vélemények, nem pedig elvárt válaszok.
Egy szintén lepontozott : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!