Márciusra kiírt kismamik Ki hol fog szülni? Hogy bírjátok?
szia! miskolcon a semmelweisben szülök, 28-ára vagyok kiírva. remélem 1-2 héttel előbb jön! sajnos egyre nehezebben bírom, de mikor kismamákkal találkozom,mindig szerencsésnek érzem magam, h. nem vizesedem, nem dagadok, nem romlanak a fogaim és a keményedést hírből sem ismerem. persze ezek nélkül sem sétagalopp, mert lihegek, hamar fáradok, derekam kevésbé ellenálló, és fáj a "pisilőm " :)
mindent egybevetve alig várom, h. kint legyen! ;)
szia! miskolcon a semmelweisben szülök, 28-ára vagyok kiírva. remélem 1-2 héttel előbb jön! sajnos egyre nehezebben bírom, de mikor kismamákkal találkozom,mindig szerencsésnek érzem magam, h. nem vizesedem, nem dagadok, nem romlanak a fogaim és a keményedést hírből sem ismerem. persze ezek nélkül sem sétagalopp, mert lihegek, hamar fáradok, derekam kevésbé ellenálló, és fáj a "pisilőm " :)
mindent egybevetve alig várom, h. kint legyen! ;)
23-ra vagyok kiírva.
Ma folyamatosan keményedek,már olyan mintha izomláz lenne a pocimba:S
Kislányom faros,kicsit félek a szüléstől ez miatt:S
Hát le se írom,de nekem már minden bajom van:S
Tatabányán fogok szülni.
sziasztok!
én holnapra vagyok kiírva... gondolhatjátok :)) a kisasszony semmi jelét nem mutatja, hogy meg akarna születni.
a picit a 39. héten 3100 grammra becsülték.
kb 20 kilót híztam, ami nem is rossz ahhoz képest, hogy végig zabáltam az egész terhességet :) csak legyen már vége... :)
egyébként Bp.-n a Szent Imrében fogok szülni.
ti mennyit híztatok eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!